Kastamonu Tosya'da Silahlı Saldırı! 2 Ölü, 1 Yaralı

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde bir kahvehanede meydana gelen silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. Olaya karışan 2 kişinin gözaltına alındığı, bir kişinin de yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Kastamonu Tosya'da Silahlı Saldırı! 2 Ölü, 1 Yaralı

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda 2 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı bildiriliyor.

Bölgeden gelen bilgilere göre, Cumhuriyet meydanındaki bir kıraathanede, aralarında daha önceden husumet bulunduğu belirtilen ismi belirlenemeyen 3 kişi ile, Mehmet Karaoğlu, Murat Pehlivan ve Volkan Karakoyun isimli vatandaşlar arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüşürken, olayda silahların kullanıldığı öğrenildi.

Mermilerin hedefi olan Mehmet Karaoğlu ve Murat Pehlivan olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan Güvenilir Bahis Siteleri Karakoyun olay yerine gelen sağlık ekiplerince gerçekleştirilen ilk müdahelenin ardından ambulansla Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı vatandaş, buradaki ilk müdahelenin ardından Kastamonu Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaşamını yitiren iki kişinin cansız bedeni Tosya Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla iligli 2 kişinin gözaltına alındığı, bir kişinin de yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza ücretsiz indirebilirsiniz. 

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA