Kadın Doktora Tekme Tokat Saldırı: Sebebi ise..

İstanbul'da bir hastanede meydana gelen olayda, sıra beklemeden doktor odasına dalan kişi, doktor sıranı bekle dediği için kadın doktora tekme tokat saldırdı.

Kadın Doktora Tekme Tokat Saldırı: Sebebi ise..

Son günlerde sağlık personellerine şiddet olayları yeniden artmaya başladı.

Geçtiğimiz gün çocuğunun ateşi düşmediği diye doktorun başında kaldırım taşı parçalayan kişinin ardından bir skandal haber de İstanbul'dan geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre bir kişi, kadın doktora sinirlendi ve önce bağırarak hakaretler savurdu ve ardından tekme tokat ona saldırmaya başladı.

Önceki gün gece saatlerinde İstanbul'da meydana gelen olay bir cep telefonu kamerasına yansıdı.  Edinilen bilgilere göre Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi çocuk bölümünde meydana gelen feci olayda, bir kişi, kadın doktor başka bir çocuğu muayene ederken bir anda içeri daldı ve çocuğunu nhasta olduğuunu söyleyerek onu muayene etmesini istedi. Kadın doktor ise içerde hasta olduğu, muayenesinin sona ermesinin illegal bahis ardından onu içeri alacağını söyledi. Doktorun bu sözleri üzerine çılgına dönen kişi, hasta olan çocuğunu sıra beklemeden tedavi ettirmek istedi ve doktora tehditler savurmaya başladı.

O anlar ise amatör cep telefonu kameralarına yansıdı. Şahıs kamera görüntülerine yansıyan anlarda, sırasını beklemesi gerektiğini söyleyen  kadın doktora, "Kafasına sıkacaksın" bunların diyerek ona saldırmaya, tehditler savurmaya ve onu tekmeyle başladı. Bu sırada hastanenin güvenlik görevlileri hızla saldırgana müdahale etmeye başladı. 5 güvenlik ve bir polis memuru doktora saldıran onu tekmelemeye çalışan ve ona tehditler savuran şahsı etkisiz hale getirmek için uzun süre çaba harcadı. Ellerinden ters şekilde kelepçelenen şahıs, güçlükle engellendi. Şahıs ters kelepçelenince terörist miyim diyerek güvenlik görevlilerine de bağırmaya başladı. Öte yandan saldırgan tehditlere devam ederek, "O doktoru öldüreceğim" diye bağırdı.

O anlar ise bölgede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde 5 güvenlik ve bir polis memurunun saldırganı zar zor şekilde etkisiz hale getirdiği görülüyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA