2018 Jandarma Asayiş Uzman Erbaş Alımı Şartı İçin Tehlike

Jandarma en az lise mezunu asayiş sınıfı uzman erbaş alımı ilanı hala yayımlanmadı. 2018 yılının son haftalarına girilirken ilanın yayımlanmaması adayları tedirgin etmeye başladı. Uzman erbaş alımında binlerce aday için yaş tehlikesi.

2018 Jandarma Asayiş Uzman Erbaş Alımı Şartı İçin Tehlike

Jandarma yeni uzman erbaş alımında adayları bekleyen yaş tehlikesi yaşanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ağustos ayında açıkladığı 100 günlük eylem planında Jandarma bünyesine 10 binden fazla uzman erbaş alımı yapacağını söyledi. Bu açıklamanın ardından 4 bine yakın uzman erbaş alımı için başvurular alındı. 2018-1 ve 2018-2 kapsamında Lojistik ve Havacılık branşlarına uzman erbaş alımları için başvuruların alınmasının ardından asayiş sınıfı uzman erbaş alımı duyurusu beklenmeye başladı. 

Asayiş sınıfı uzman erbaş alımı duyurusu ise hala yayımlanmadı. İlanın yayımlanmaması ve Aralık ayında son haftalara girecek olmamız adayları tedirgin etmeye başladı. 

İLAN YAYIMLANMALI YOKSA..

Jandarma asayiş sınıfı uzman erbaş alımı duyurusu 2018 yılı bitmeden gelmelidir. İlan 2018 yılında gelmezse adaylar yaş konusunda ciddi şekilde mağdur olacak. Zira uzman erbaş alımlarında adayların ilanın yayımlandığı yılın ilk günü itibariyle 27 yaşını bitirmemiş olması şartı var. Eğer ilan 2018 yılı bittikten sonra gelirse on binlerce kişi yaş haddine takılacak ve ilana başvuru yapamayacak.

Adayların yaş haddine takılmaması için ilanın 2018 yılı sona ermeden yayımlanması gerekiyor.

İKİNCİ 100 GÜNLÜK EYLEM PLANI AÇIKLANIYOR

Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci 100 günlük eylem planını açıklayacak. Ancak Birinci 100 günlük eylem planındaki uzman erbaş alımları hala yapılmadı. 

BAŞVURU ŞARTLARI NE OLACAK?

UZMAN ERBAŞ ALIM İLANI YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ MOBİL UYGULAMASINI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubu için >>>>TIKLAYIN