İzmir'de Kedi Katliamı! Başları Kesik Halde Bulundu

İzmir'in Menemen ilçesinde, 5 gün önce doğdukları belirtilen 5 kedi yavrusu, başları ve patileri kesildikten sonra bir sitenin bahçesine atıldı.

İzmir'de Kedi Katliamı! Başları Kesik Halde Bulundu

Kedi ölülerini görerek büyük üzüntü yaşayan site sakinleri, durumu savcılığa intikal ettirdi. Hayvanseverler, kedi katliamını yapan kişi ya da kişilerin yakalanarak cezaevine gönderilmesini istiyor. Çocuklarının sağlığı ve güvenliğinden de endişe eden site sakinleri 'Bunu yapan bebeklerimize, çocuklarımıza da aynı şeyi yapabilir, böyle insanlar serbestçe dolaşmamalı' şeklinde tepki gösteriyor. Ulukentte site sakinlerinin besleyerek 'Prenses' adını verdikleri kedi 5 gün önce 5 yavru dünyaya getirdi.

Bazı site sakinlerinin, beslenmelerine karşı çıkması üzerine hayvanseverler de yavru kedilere kapalı garaşda bakmaya başladı.

Yavruları beslemek için buraya giren site sakinleri, yavru kedileri başları ve patileri kesilmiş vaziyette buldu. Kedilere bakan site sakinlerinden Müge Kübra Adıbeş, 'Anne kedinin bakımını yapıyorduk. Geçen hafta sonu da sitemizin kedisi, 5 yavru doğurdu. Kimi site sakinleri buna karşı çıksa da biz gizli gizli onların bakımını yapmayı sürdürdük. En azından dışarıda yaşamayı öğrenecek kadar büyümelerini bekleyecektik. Ancak bir sabah annem kedileri beslemek için yanlarına gittiğinde parçalanmış ölülerini buldu. Öldürmekle kalmamışlar resmen işkence yapmışlar. Kafalarını ve patilerini kesecek kadar ne yaptı bu masum yavrular onlara? Biz olayın sorumlularının bulunmamasını ve cezalandırılmasını istiyoruz' dedi.