İzmir'de Akıllara Durgunluk Veren Olay! Midesini Açtıklarında Doktorlar Bile Şok Oldu!

İzmir'in Bornova ilçesinde ikamet eden 41 yaşındaki bir şahıs, midesinden 680 gram metal çıkarılmasından bir süre sonra yoğum bakım ünitesinde hayatını kaybetti.

İzmir'de Akıllara Durgunluk Veren Olay! Midesini Açtıklarında Doktorlar Bile Şok Oldu!

Midesini Açtıklarında Doktorlar Bile Şok Oldu!

Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre, akıllara durgunluk veren olay İzmir Bornova'da yaşandı. İlçede yaşayan 41 yaşındaki E.D., karın ağrısı şikayetiyle Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesi'ne ailesi tarafından kaldırıldı.

E.D.'nin röntgen filmini çeken doktorlar, şahsın midesinde 200'e yakın toplamda 680 gram ağırlığında metal parçası olduğunu belirledi. Durumu kötüye giden hasta acil olarak ameliyata lınırken, şahsın midesindeki 680 gram ağırlığındaki metal parçalar yaklaşık 3 saat süren ameliyatla alındı. Fakat 41 yaşındaki adamın yaşadığı zehirlenmenin etkisiyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Göksel, basın mensuplarına, "Psikiyatrik rahatsızlığı olan bir hastamızdı. Bir takım rahatsızlıkları nedeniyle; metaller, mıknatıslar yutmuş. Hastanın midesinden yaklaşık 680 gram metal çıkarıldı. Başarılı bir operasyon gerçekleştirdik; fakat bu metallerin midede durması uzun süre içersinde metal zehirlenmesine yol açtı. Buna bağlı bütün kan değerlerinde çok hızlı düşüş oldu. Bu metallerin oluşturduğu toksik zehirlenmeden dolayı bugün hastayı kaybettik" şeklinde konuştu.