İzmir'de Fırtına! Kentte Alarm Verildi

Son Dakika ! İzmir'de akşam saatlerinden itibaren etkili olan fırtına çok sayıda ağacın devrilmesine neden olurken, bina çatıları uçtu, bir minarenin külah bölümü yıkıldı.

İzmir'de Fırtına! Kentte Alarm Verildi

İzmir Körfezi'ndeki vapur seferleri de geçici olarak iptal edildi. İzmir'de öğleden sonra başlayan rüzgar şiddetini saatler ilerledikçe arttırdı. 18.00'den itibaren etkisini artıran rüzgar fırtyınaya dönüşürken, İzmir kent merkezinde ve çok sayıda ilçede, bazı ağaçların, sokak ve caddelere devrilmesine, bina çatılarının uçmasına, Karabağlar'da bir caminin minaresinin külah bölümünün devrilmesine neden oldu. Devrilen ağaçlar ve uçan çatılar nedeniyle çok sayıda araç zarar gördü. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin deniz ulaşım hizmeti sunan İZDENİZ'den akşam saatlerinde yapılan açıklamada, bugün 18.15 itibariyle olumsuz hava ve deniz koşulları sebebiyle arabalı vapur seferleri dahil tüm seferlerin geçici olarak iptal edildiği duyuruldu. 

Yerel haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını indirebilirsiniz.