İYİ Partililerin Meral Akşener Nöbeti Sürüyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 1 ay sonra yapılacak olan olağanüstü kurultayda aday olmayacağını açıklaması sonrasında bazı partililer Akşener2in evinin önünde nöbet tutmaya başlamıştı, nöbet devam ediyor.

İYİ Partililerin Meral Akşener Nöbeti Sürüyor

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in bir ay sonra gerçekleşeceği açıklanan olağanüstü kurultayda aday olmayacağını açıklamasından sonra partililer, Akşener'in Üsküdar'da bulunan evinin önünde toplanarak, Genel Başkanının tekrar aday olması için nöbet tutmaya başladılar.

Dün akşam başlatılan nöbete bu akşam 24 il başkanının daha katıldığı öğrenildi. İYİ Parti Genel Başkanının evinin önünde toplanan partililer ve il başkanları adına İstanbul İl Başkanı Ersin Bayaz ortak açıklama yaptı.

Beyaz, "Dik duran, ülkeye zararı olacak her planı yok eden, her engeli aşan bir lider, memleket için çok büyük kazanç ve şanstır. O lider memleketi hiç bir plana, hiç bir hesaba kurban etmez. İyi bilinsin ki; böyle Gencobahis bir lideri herhangi bir hesaba kurban etmeyiz. Bu yola sayın genel başkanımız ile onu örnek alarak, ondan aldığımız güçle çıktık. Başından beri onunlayız. Sonuna kadar da onunla olacağız.Bizler, İYİ Parti'nin bütün il ve ilçe başkanlıkları olarak, tüm teşkilatlarımız genel başkanımız Meral Akşener'in yanındayız. Onunlayız, ona güveniyoruz. Milletimiz, memleketimiz onunla iyi olacak. Genel Başkanımız Meral Akşener'dir. Biz memleketin umudunun elini hiç bir koşulda bırakmayız. Burada genel başkanımızın evinin önündeyiz. Nöbetteyiz. Nöbetimiz iyi haberi alana kadar sürecektir." ifadelerini kullandı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA