İYİ Parti'nin Ankara, İzmir ve İstanbul'da Büyükşehir Belediyeleri için Stratejisi Netleşiyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener , partisinin Ankara, İzmir ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı çıkarıp çıkarmayacağı yönündeki soruları yanıtladı. 

İYİ Parti'nin Ankara, İzmir ve İstanbul'da Büyükşehir Belediyeleri için Stratejisi Netleşiyor

CHP 5 ŞEHİR İÇİN GÖRÜŞME DAHİ YAPMAYACAK

Hürriyet'ten Ahmet Hakan'a 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akşener, Ankara'da İYİ Parti'nin adayının gösterilmesini istediğini söylerken, CHP'nin 14 Büyükşehir'den İzmir, Muğla, Aydın, Tekirdağ ve Balıkesir'i masaya getirmek istemediğini, 9 büyükşehir için ittifak çalışmalarının yapılacağını söyledi. 

"MANSUR YAVAŞ, İYİ PARTİ'DEN ADAY OLURSA MEMNUNİYET DUYARIM"

Mansur Yavaş'ın hangi partiden aday olacağına yönelik henüz bir netlik kazanılmadığını belirten İYİ Parti Genel Başkanı, "Mansur Bey'le ben hiç görüşmedim. Arkadaşlardan gidip gelenler var. Daha önce de söylemiştim; Mansur Bey bizden aday olmayı tercih ederse memnun olurum. Ancak kamuoyuna yaptığı açıklamalara bakılırsa Mansur Bey'in öncelikli tercihinin CHP olduğu anlaşılıyor. Bakalım görüşmelerde nasıl bir noktaya varılacak." şeklinde konuştu.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve çok daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA