İYİ Parti Liderinden Asgari Ücret, EYT ve 3600 Ek Gösterge Açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Grup toplantısında gündemdeki meselelere ve ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İYİ Parti Liderinden Asgari Ücret, EYT ve 3600 Ek Gösterge Açıklaması

İYİ Parti'nin doğru muhalefetle hükümete yön verdiğini, asgari ücret, emeklilikte yaşa takılanlar, 3600 ek gösterge meselelerini sık sık gündeme getirdiğini söyleyen İYİ Parti Genel Başkanı, partisinin iktidarı halinde daha hızlı çözümlerin meydana geleceğini söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in konuşmasından satır başları:

Dişinle—tırnağınla doldurduğun kasayı, böyle boşaltıyorlar..
Bu para, benim milletimin parası... Bu para, çalışanlarımızın alamadığı maaş zammı.. Bu para, milletimin emeklilikte yaşa takılmasının sebebi..
Bu savurganlık yüzünden, memurlarımız 3600 ek gösterge alamıyor.. Bu para, çarşıda-pazardaki zamların sebebi..Bu para, kapanan kepenklerin, ödenemeyen senetlerin sebebi..
Oysa bununla uğraşmak yerine, İYİ Parti’ye kulak verseler, krizi örtbas etmek yerine, çözecekler.. 

DAHA İŞBAŞINA GELMEDEN ÖNERDİKLERİMİZLE MİLLET NEFES ALIYOR

Daha işbaşına gelmeden önerdiklerimizle, milletimiz nefes alıyor.. Dedik ki;
Otomotivde ÖTV indirimi yapın, sektöre nefes aldırın.. Kısmen de olsa yaptılar.. Otomotiv soluklandı..Dedik ki; Elektrik ve Doğalgaz fiyatlarında indirim yapın.. Yüzde 10 yaptılar.. Elbette yetmez.. Ama faturalar az da olsa hafifleyecek.. Dedik ki; Millete binlerce liralık cezalar geliyor..

SIRADA EYT, 3600 EK GÖSTERGE VAR!

Bu yağmuru durdurun.. Bu haksız cezaları iptal edin.. Ettiler.. Ne yapacağını şaşıran şoför esnafı,, derin bir nefes aldı.. Dedik ki; Asgari ücreti 2020 liraya çıkarın.. Çıkardılar..Şimdi sırada; Memura 3600 ek göster talebimiz var.. Emeklilikte Yaşa Takılanların mağduriyeti var.. Geçenlerde gazete ilanına not düşmüş arkadaşlarımız, demişler ki; “İYİ Parti muhalefetteyken bunları yaptırıyor.. İktidarını siz düşünün..”
Elhak doğru.. Muhalefette bunları yaptık, iktidarımızı siz düşünün.