İYİ Parti Lideri Akşener'den Erdoğan'a Çok Sert Köşk Tepkisi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Ahlat'ta konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sosyal medya hesabı üzerinden 'Köşk' açıklamasından dolayı sert tepki gösterdi.

İYİ Parti Lideri Akşener'den Erdoğan'a Çok Sert Köşk Tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahlat'ta Malazgirt Meydan Muhaberesi Zaferinin yıl dönümü sebebiyle konuşmuş ve burada Cumhurbaşkanlığı Köşkü yaptıracağını açıklamıştı. Önerinin MHP Genel Başkanı Bahçeli'den geldiğini vurgulayan Erdoğan'a , İYİ Parti lideri Akşener'den tepki gecikmedi. 

Kendisinin Ahlat'ta çok önceden ev tuttuğunu hatırlatan Akşener şu ifadeleri kullandı : Benim Ahlat'ta ev tutarak vermiş olduğum Kaçak Bahis mesajın kısmen de anlaşılmış olması sevindirici.Sayın Erdoğan ve ortağının, bu yıl #Ahlat ve #Malazgirt'i hatırlamış olmasından memnunum. Ata diyarında ev tutarak verdiğim mesajın kısmen de olsa alınması sevindirici. Kısmen çünkü ben "Oraya gidip hemen inşaat yapın" demedim. "Maziye oradan bakıp, geleceği oradan okuyun" dedim.

Kamudan son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri, dünyada olup bitenler ve spor bülteni için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA