İYİ Parti Lideri Akşener: Mersin'de İçimizden İhanete Uğradık

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin'de Burhanettin Kocamaz'ın aday olamamasıyla sonuçlanan sürece ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mersin'de parti içinden ihanete uğradıklarını söyleyen Akşener, gerekli önlemleri almaya çalıştıklarını belirterek YSK Başkanı'na da tepki gösterdi.

İYİ Parti Lideri Akşener: Mersin'de İçimizden İhanete Uğradık

Partisi'nin Düzce'deki seçim ofisi açılışına katılan Akşener, daha sonra burada İl Başkanlığına giderek partililerle bir araya geldi.

İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye başkan adaylığı seçim listelerinin geç teslimi nedeniyle gerçekleşmeyen Burhanettin Kocamaz'ın Demokrat Parti'den de aday olamamasıyla ilgili sürece değinen İYİ Parti Lideri, "Biz Mersin'de içimizden ihanete uğradık. Bir kumpasla, bir komployla karşı karşıya kaldık. Önlemlerini almaya çalıştık. Dolayısıyla hukuk guguk olmuş ve yüzde 100 Sayın Kocamaz haklı olmasına rağmen, Yüksek Seçim Kurulu hatta YSK Başkanı Sadi Güven bizim temsilcimizle dalga geçerek, alay ederek 'Git genel başkanına söyle, çok gayret ettim.' gibi gayriciddi bir tavırla, bir karar aldı." dedi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA