İYİ Parti Lideri Akşener: Cumhuriyetimizin Kutlanacağı Yer Başkentimiz Ankara'dır

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul'da düzenlenecek 29 Ekim Resepsiyonuna katılmama kararını açıkladı.

İYİ Parti Lideri Akşener: Cumhuriyetimizin Kutlanacağı Yer Başkentimiz Ankara'dır

İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının Başkent Ankara'da yapılması gerektiğini söyledi. Akşener, Cumhuriyeti'mizin 95'inci kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, 40 milletvekili ile Ankara Ulus'taki 1'inci Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni ziyaret etti.

10'uncu Yıl Marşı eşliğinde ilk meclisin önüne gelen İYİ Parti Lideri ve beraberindekiler, ziyaretin ardından okunan dua sonrası açıklamalarda bulundu. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, bu akşam İstanbul'da düzenlenecek 29 Ekim Resepsiyonu'na katılmama kararı aldığını açıkladı. Akşener, "Cumhuriyet'e giden yolda ecdadımızın kalbi burada atmıştır. İktidar umursar ya da umursamaz bilemem ama bu tavrımızla İbrahim'in ateşine su taşıyan karınca gibiyiz. Safımız belli olsun yeter.Bir kez daha tekrar ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni yaşının kutlanacağı yer Başkentimiz'dir. Başkentimiz, Ankara'dır. İktidarın bugün düzenleyeceği resepsiyon, deyim yerindeyse korsan kutlamadır." dedi.

Akşener, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, cumhuriyet uğruna bu vatan için can , kan veren ecdadı bir kez daha rahmetle anarak, mekanlarının cennet olması dileğinde bulundu.