İYİ Parti'den Yerel Seçimler Öncesi 'İttifak' Açıklaması : Gündemde Yok, Olmayacak

İYİ Parti Sözcüsü Buğra Kavuncu, yerel seçimlerde ittifakın İYİ Parti gündeminde olmadığını, tüm il ve ilçelerde İYİ Parti'nin tek başına seçime gireceği bütün belediyelerin alınabileceği şekilde organize olunduğunu söyledi.

İYİ Parti'den Yerel Seçimler Öncesi 'İttifak' Açıklaması : Gündemde Yok, Olmayacak

İttifak ile ilgili herhangi bir çalışmanın olmadığını belirten Kavuncu, ileride de bu şekilde bir düşüncenin olmayacağını belirtti.

İYİ Parti Sözcüsü Kavuncu, Başkanlık Divanı toplantısının ardından yazılı açıklama yayımladı. Başkanlık Divanının tavsiyesi doğrultusunda tüm il başkanlıklarından istifaların alındığını belirten Kavuncu, 17 Eylül'e kadar tüm teşkilatlarda yapılanmanın tamamlanmasının ümit edildiğini vurguladı.

Ekonomideki son duruma ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Kavuncu, "(Enflasyon canavarını biz yendik) diye övünenler, bugün uygulanan yanlış ekonomi politikaları yüzünden filmi adeta 15 yıl geriye sarmış durumdalar. Meğerse enflasyon canavarı öldürülmemiş, aslında derin bir uykuya yatırılmış. Bugün o uykudan yavaş yavaş uyandığını görmekteyiz.16 yıldır ülkeyi tek başına yönetip, ondan sonra da 'Trump'ın iki sözüyle ekonominin alt üst olduğunu' söylemek, Türkiye'nin gücünü ve onurunu ayaklar altına alan bir tutumdur. Türkiye'nin ikbali, bir ABD Başkanı'nın iki dudağı arasına sıkışacak kadar küçük değildir" ifadelerini kullandı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA