İYİ Parti'den TBMM'de 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar' Açıklamaları

İYİ Parti'den TBMM'de Emeklilikte Yaşa Takılanlar çıkışı. Genel Başkan Meral Akşener, emeklilikte yaşa takılanlar konusuyla ilgili çalışmaları sonuna kadar sürdüreceklerini açıkladı.

İYİ Parti'den TBMM'de 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar' Açıklamaları

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM'deki grup toplantısında 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar' önergesiyle ilgili geçtiğimiz hafta yaşananları gündeme getirdi. İYİ Parti'nin 'EYT' konusundaki tutumunun belli olduğunu, farklı partilerden 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar' meselesiyle ilgili olsun, diğer konularla ilgili olsun milletin yararına bir şey olması halinde destek vereceğini söyledi.

Meral Akşener, şu ifadeleri kullandı"Değerli milletvekillerimiz, geçen hafta Emeklilikte yaşa takılanlar meselesinde yürekli bir mücadele verdi. Milletvekillerimiz TBMM'de sayıların değil, yüreklerin daha önemli olduğunu kanıtladı. İYİ Parti önergesinin mecliste görüşülmesi için gerekli destek sağlandı, burada önergemize destek veren tüm milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Ancak 2. turda olanlar, oylama sırasında çekilen fotoğraf karesi vardı, ilk turdaki evet kararını değiştiren milletvekillerinin yüzündeki mahçup ifade her şeyi anlatıyor. Türk milletinin vekillerine bunu yaşatmaya kimsenin hakkı yoktur. O gün söyledim, bir kez daha söylüyorum. 'Siz İYİ Partinin değerli milletvekilleri hiç tereddüt etmeyin, olur da birgün benden gelecek bir telefonla vicdanınız arasında kalırsanız, vicdanınızı dinleyin'. Önergemiz reddedilince bir araştırma komisyonu kurulamadı, ancak meclisteki ilgili komisyonda emeklilikte yaşa takılan değil paraya takılanlarla ilgili önergemiz görüşülmeye devam edecek. Buradan ilan ediyorum milletimizin yararına olan öneri hangi partiden gelirse gelsin İYİ Parti milletvekilleri onay verecektir."

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA