İYİ Parti'den Belediye Başkanı Adaylarıyla İlgili Yeni Açıklama

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti'nin İstanbul, İzmir, Muğla, Balıkesir ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarının açıklandığına dair haberlerin gerçek olmadığına dair bir yazılı açıklama yayımladı.

İYİ Parti'den Belediye Başkanı Adaylarıyla İlgili Yeni Açıklama

İYİ Parti'nin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada, "Bazı yayın organlarında İYİ Parti'nin İstanbul, İzmir, Muğla, Balıkesir ve Adana'da Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarının açıklandığına dair haberler yer almaktadır, diğer partilerden farklı olarak İYİ Parti'de kararlar yetkili organlar tarafından alınır ve yetkili şahıslar tarafından açıklanır' ifadelerine yer verilirken, "Bahse konu arkadaşlarımız liyakatleri yönüyle her göreve layıktır, fakat bizim böyle bir kurumsal kararımız ve açıklamamız söz konusu değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur' denildi.

Ne Olmuştu?

Bugün sosyal medyada ve bazı internet haber sitelerinde İYİ Parti'nin Adana Büyükşehir Belediyesi için İsmail Koncuk'u, Balıkesir için İsmail Ok'u, İstanbul için Ümit Özdağ'ı aday göstereceği iddia edilmişti.