İtalya'da Facia ! Köprü Çöktü, Çok Sayıda Ölü Var (İlk Görüntüler Geldi)

İtalya'nın Cenova şehrinde facia! A-10 otoyolu üstündeki köprü çöktü, faciada çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi. Olay yerinden ilk görüntüler haber merkezlerine ulaşmaya başladı.

İtalya'da Facia ! Köprü Çöktü, Çok Sayıda Ölü Var  (İlk Görüntüler Geldi)

İtalya'nın Cenova şehrinde A-10 otoyolu üstünde bulunan köprü çöktü. Dehşete düşüren olayda ölü sayısının 30'a yükseldiği öğrenildi. Çok sayıda yaralı var. Faciaya şiddetli yağış ve fırtına ile köprüye düştüğü belirtilen yıldırımın sebep olduğu öğrenildi.

İtalyan medyasında yer alan haberlere göre, Cenova'da A-10 otoyolu üstünde bulunan Morandi köprüsü şiddetli fırtına sırasında çöktü. Olayda ilk belirlemelere göre biri Jokerbet bebek 30 kişi hayatını kaybetti.

İtalyan La Rebubblica Gazetesi, bazı evlerin de köprü enkazı altında kaldığını bildiriliyor. Görgü tanıklarından elde edilen bilgilere göre en az 10 aracın köprü yıkıntılarının altında olduğu öğrenildi.  İtalya Ulaştırma Bakanı Toninelli, konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Neler yaşandığını büyük bir endişeyle takip ediyorum. Genoa, korkunç bir trajedi yaşadı gibi görünüyor" ifadelerini kullandı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA