İstihbarat Müdürü Spiker Eşinin Başına Silah Dayadı

Son dakika haberi: Habertürk Spikeri, savcılığa verdiği boşanma dilekçesinde istihbarat müdürü olan eşinin başına silah dayadığını ifade etti.

İstihbarat Müdürü Spiker Eşinin Başına Silah Dayadı

Skandal haber bugün ortaya çıktı. 

Edinilen son dakika bilgilerine göre, Habertürk spikeri Benan Kepsutlu geçtiğimiz yıl evlenen İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ö. T.'den boşanmak için dava açtı. Açılan boşanmanın dava dilekçesinde eşinin kafasına silah dayadığını mahkemeye ileten ve kendisinden ayrılması durumunda onu öldüreceğini öne sürdü ve kendisini tehdit ettiğini söyledi.

Nikah yaptıktan 3 ay sonra görevden alınan ve müdüriyet emrine getirilen Ö.T. hakkında, Habertürk spikeri Benan Kepsutlu'nun bu iddiaları üzerinde soruşturma açıldı ve Ö.T. açığa alındı. Kepsutlu, savcılığa verdiği dilekçesinde iddialarını sıraladı ve Ö.T. 'den boşanmak istediğini dile getirdi.

Dilekçe şu şekilde;

"Müvekkilim, evlendiği günden beri eşinden psikolojik, Bahis Siteleri sözlü ve fiziksel şiddet görmektedir. Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle çoğu zaman programlara çıkamamış, öğretim görevlisi olduğu kurumda da derslere girememiştir. Vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar oluşan, kolu kırılan müvekkilin koluna hastanede platin takılmıştır. Müvekkilin gördüğü şiddet nedeniyle bebeği karnında ölmüştür. Bebek 4 aylık olması nedeniyle ancak kürtaj yoluyla alınmıştır. Hasta yatağında darp edilen Benan Kepsutlu'nun saçlarından tutan davalı koca, kolundaki serum girişini çıkartmaya çalışmıştır. Davalı, koruma kararı çıktıktan sonra müvekkili tehdit etmeye, mesaj atmaya, aramaya devam etmiştir. Davalının 1 milyon lira tazminatın yanı sıra aylık 20 bin lira tedbir nafakasına hükmedilmesini ve mal varlığına tedbir konulmasını istiyoruz."

MEMUR VE PERSONEL ALIMLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Kamubulteni.com | Ankara