İşte Sağlık Bakanlığı Kura Sonuç Sayfasındaki Hatanın Çözümü

Sağlık Bakanlığı 5 bin 298 kadrolu sağlık işçisi alımı kura çekimi bugün gerçekleşti. İlk gün kuralarının ardından sonuç sorgulama sayfası erişime açıldı ancak kura sonuç sayfasında hata çıkıyor. işte hatanın nedeni ve çözümü.

İşte Sağlık Bakanlığı Kura Sonuç Sayfasındaki Hatanın Çözümü

Sağlık Bakanlığı 5298 kadrolu sağlık işçisi alımında ilk kura çekimi bugün gerçekleşti.

Kura çekiminin sona ermesinin ardından başvurusunu yapan adaylar sonuç sorgulama ekranına gitti. T.C. kimlik numarası ile diğer bilgilerini giren adaylar doğrulama hatası ile karşı karşıya kaldı. Doğrulama ile karşı karşıya kalan adaylar bu hatanın neden olduğunu araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak adayların seslerini duyurma adına bu haberimizi kaleme aldık.

KURASI BUGÜN ÇEKİLEN KADROLAR VE İLLER

Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik), Marangoz (normal, engelli, eski hükümlü/TMY) kurası 25 Ekim 2018 Perşembe günü,

Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Isparta, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Merkez Teşkilat, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Siirt, Sinop, Sivas, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Yalova, Yozgat illeri Temizlik Görevlisi (normal, engelli, eski hükümlü/TMY) kurası 25 Ekim 2018 Perşembe günü,

HATA NE ANLAMA GELİYOR?

Sağlık Bakanlığı kura çekiminde bazı adaylar hata ile karşılaşıyor. Sonuçlar açıklandıktan sonra siteye aynı anda yüz binlerce kişi giriş yaptı. Çok sayıda giriş olması nedeniyle sistem hata veriyor. Öte yandan başında sıfır olarak bilgileriniz igirince hata veriyorsa sıfır koymadan cilt numaranızı ve diğer bilgilerinizi girerseniz sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

26 EKİM SONUÇLARI

Bugünkü kuralar akşam saatlerinde belli olacak. Sonuçlar açıklandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

KURA SORGULAMA SAYFASI

Sağlık Bakanlığı kura sonuç sorgulama sayfası:

 https://iscisonuc.saglik.gov.tr

Yeni personel alımlarından, memur alımlarından ve 26 Ekim kura sonucundan bildirim alarak haberdar olmak için;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |  Ankara