İstanbul'da Yeni Zabıta Memuru Alımı Başvuruları Yarın Başlayacak

İstanbul Fatih Belediye Başkanlığı kadın ve erkek adaylar arasından zabıta memuru alacak. Zabıta memuru adayları başvurularını yarından başlayarak 9 Kasım'a kadar belediyenin insan kaynakları departmanına yapabilecek.

İstanbul'da Yeni Zabıta Memuru Alımı Başvuruları Yarın Başlayacak

İstanbul Fatih Belediye Başkanlığı'nın zabıta memuru alımı için başvuru işlemleri yarın başlıyor. Fatih Belediye Başkanlığı'nın resmi internet sayfasından, Devlet Personel Başkanlığı'ndan ve ilgili basın yayın kuruluşlarından geçtiğimiz günlerde yapılan duyuruda Belediye Başkanlığı'nda açık bulunan 30 zabıta memuru kadrosu için sınav düzenleneceği belirtilmişti.

Kadın ve Erkek adaylar arasından gerçekleştirilecek 30 Zabıta memuru alımı için başvuru yapacak adayların KPSS'ye girmiş olması ve en az 70 puan almış olması gerekiyor. Adaylar ayrıca boy-kilo şartlarını ve mezuniyet şartını da yerine getirmesi gerekiyor. Mezuniyet şartıyla ilgili, "Ekonomi, İktisat, İşletme, İşletme-Ekonomi, İstatistik, Uluslararası İşletmecilik, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Muhasebe, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Pazarlama, Yerel Yönetimler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Maliye, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim Fakültesi Lisans programlarının birinden mezun olmak mezunu olması" ifadelerine yer verilmişti.

Başvurular 5 Kasım - 9 Kasım 2018 tarihleri arasında Fatih Belediye Başkanlığı'nın İnsan Kaynakları Departmanına yapılacak. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi 20 Kasım 2018 tarihinde ilan edilecek. Zabıta memuru alımı için gerçekleştirilecek sınavın tarihi ise 3 Aralık olarak açıklandı. Detaylı bilgi belediyenin resmi sitesinden elde edinilebiliyor. Kamudan son dakika gelişmeleri, ekonomideki son durum ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.