İstanbul Yeni Havalimanı'nın İsmi 'İstanbul Havalimanı' Oldu

İstanbul'da hizmete girecek dünyanın en büyük havalimanının ismiyle ilgili meraklı bekleyiş devam ediyor. Yeni havalimanının ismi ne olacak? işte detaylar...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın İsmi 'İstanbul Havalimanı' Oldu

SON DAKİKA! YENİ HAVALİMANININ İSMİ 'İSTANBUL HAVALİMANI' OLDU!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni havalimanının isminin İstanbul Havalimanı olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün açılışı yapılacak yeni havalimanının ismiyle ilgili çeşitli iddialar ortaya atılmaya devam ediyor.

Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımların bir kısmında yeni havalimanının Atatürk Havalimanı olacağına yönelik iddialar ortaya atılırken, Abdülhamit isminin tepki çekeceği gerekçesiyle iptal edileceği de öne sürülüyor. Sosyal medya üzerinden paylaşılan görsellerde ise İstanbul'daki yeni havalimanının isminin İstanbul Havalimanı olarak kalacağı da iddialar arasında. Yeni havalimanıyla ilgili en olası ismin 'İstanbul Havalimanı' olduğu ortaya çıkıyor. 

Bu arada kutlamalar için hazırlıklar devam ediyor. İstanbul'daki yeni havalimanının açılışı sebebiyle hava trafiği durdurulurken, havalimanına giden yollara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın afişleri asıldığı görüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Burası sadece havalimanı değil bir zafer anıtı' sözünün de yer aldığı afişler yol boyunca devam ediyor.