İstanbul'da Dehşet! Lüks Araçla Çocuk Kaçırmaya Çalıştılar

İstanbul Küçükçekmece'de lüks ciple dolaşan kişiler 9 yaşındaki bir kız çocuğunu bileklerinden tutarak araca bindirmeye çalıştı.

İstanbul'da Dehşet! Lüks Araçla Çocuk Kaçırmaya Çalıştılar

Minik yavrunun çığlıklarını duyan annesinin bağırmasıyla panikleyen şahıslar, çocuğun elinde bulunan telefonu çalarak bölgeden uzaklaştı. Aynı şahıslar bir başka sokakta bir kadının yanına ciple yanaşarak elindeki çantayı çalarak hızla olay yerinden uzaklaştı.

Olay , dün öğle saatlerinde Yarımburgaz Mahallesi'nde yaşandı. Evinin önünde oyun oynayan 9 yaşındaki F.Ç. isimli küçük kız çocuğu ciple yanına gelen kişi ya da kişiler tarafından bileklerinden tutularak kaçırılmaya çalışıldı. Çocuğun annesi ve çocuğun çığlıkları üzerine panikleyen şahıslar minik kızın elindeki telefonu alarak kaçtı. Aynı saatlerde mahallede dolaşan şahıslar bir kadının yanına ciple yanaşarak çantasını alarak kaçtı.

Olayla ilgili konuşan kızın annesi Gülserin Ç, "Biz kapıya çıktık bebeğim vardı kucağımda, geldik yürümeye başladık oğlumun elinde top vardı. Top yokuştan aşağı düştü kızım da peşinden gitti. Kızım yokuştan aşağı inince araba da hareket etti. Kızım yokuştan inince araçtakiler kızımı tutup sürüklemeye başladı. 5-10 metre sürüklediler. ’Kızımı kaçırıyorlar’ diye çığlık attım, bebeğim kucağımda koşmaya başladım. Koşmaya başlayınca o tabii panikledi. Dizlerinin üzerine düştü, kalktı kızımı bıraktı telefonu aldı. Hırsızlık süsü vermeye çalıştı." dedi.