İsmail Koncuk'tan EYT ve 3600 Ek Gösterge Çıkışı: Söz Vermekle Olmuyor!

3600 ek gösterge düzenlemesinin seçimden önce tutulup tutulmayacağı merak edilirken, İYİ Partili İsmail Koncuk, EYT ve 3600 ek gösterge konularında hükümete eleştirilerini sürdürüyor.

İsmail Koncuk'tan EYT ve 3600 Ek Gösterge Çıkışı: Söz Vermekle Olmuyor!

İsmail Koncuk'tan EYT ve 3600 Ek Gösterge Çıkışı: Söz Vermekle Olmuyor!

3600 Ek Gösterge Seçimden Önce Çıkmayacak Mı? Milyonlarca kamu personeli ve ailesini yakından ilgilendiren 3600 ek gösterge konusunda bekleyiş devam ederken, hükümetin seçim vaatleri arasında yer alan memurlara 3600 ek gösterge düzenlemesinin seçimden sonraya kaldığı bildiriliyor.

BU HABERLERİ TAKİP ETMEK İÇİN KAMU BÜLTENİNİ İNDİR SON DAKİKA HABERLERİ MOBİL CİHAZINA GELSİN! İNDİRMEK İÇİN TIKLA.

AK Parti'nin seçim vaatleri arasında yer alan 3600 ek gösterge ile ilgili kamu personelinin bekleyişi devam ederken, meclisin tatil edilmesi ve 27 Mart'a kadar kapalı kalacağının ilan edilmesiyle birlikte 3600 ek gösterge bekleyenlerin umutları da seçimden sonraya kaldı. İYİ Partili İsmail Koncuk, hükümete 3600 Ek Gösterge ve EYT konularındaki eleştirilerini sürdürüyor. Bu konularla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden değerlendirmelerde bulunan Koncuk, "Cumhurbaşkanı EYT’nin maliyeti 750 milyar TL dedi, kimse sorgulamadı, bu hesabı nasıl yaptınız, demedi, Çalışma Bakanı açıklama yapmadı, EYT için kanun teklifi veren bir siyasi parti TBMM’de red verdi. AKP,milyonlarca insanın talebine bir makul yol bulmayı bile düşünmek istemedi.Sn Cumhurbaşkanı’nın,”Öğretmen, sağlık çalışanı, din görevlisi ve polislerimize 3600 ek gösterge vereceğiz.” sözü üzerinden 281 gün geçmiştir.Halen TIK yok. 31 Mart’tan sonra bu söz tutulur mu?Yoksa, kaç 281 gün daha bekleyeceğiz? Seçim meydanında söz vermekle olmuyor.Yakışmıyor.' ifadelerini kullandı.