İsmail Koncuk'tan Ahmet Hakan'a Yanıt : Hiç Endişe Etmesin

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İsmail Koncuk'tan Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan'a yanıt gecikmedi.

İsmail Koncuk'tan Ahmet Hakan'a Yanıt : Hiç Endişe Etmesin

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Gazeteci Ahmet Hakan'a sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Hakan'ın İYİ Parti lideriyle ilgili değerlendirmelerine yanıt veren İsmail Koncuk, İYİ Parti'nin seçimle ilgili tüm sorumluluğu üstlenmeye hazır siyasi ahlak sahibi bir genel başkanı olduğunu, milleti suçlamadan sorumluluk alabilen bir lidere sahip olduklarını söyledi.

İsmail Koncuk, "Sn Hakan, Akşener’e güven konusunda hiç endişe etmesin, hamd olsun, İYİ Partinin, seçimle ilgili tüm sorumluluğu üstelenecek siyasi ahlak sahibi bir Genel Başkanı var.Milleti suçlamayan,seçmen iradesine saygı duyan Jokerbet ve “sorumlu benim” diyebilecek, yürekli bir Genel Başkanı var.Ülkemizde seçim mağlubiyeti konusunda adeta rekor kıran ve tabanın artık git demesine rağmen, kendini koltuğa zincirleyen liderlerin olduğunu düşündüğümüzde,kendini Sn Akşener’in evinin penceresine zincirleyip, gitme, diyenlerin varlığını bir köşe yazarının hiç görmemesi abestir.

Sn Ahmet Hakan Sn Meral AKŞENER ile ilgili bazı değerlendirmeler yapmış. Saygı duymakla birlikte, filin hortumunu tutup,fil hortuma benzemektedir, diyen amanın durumuna düşmüş olmasını anlamakta zorlanıyorum. Demokrat olduğunu düşündüğüm Sn Hakan AKŞENER konusunda çuvallamıştır." ifadelerini kullandı.

KAMUBULTENİ.COM ANKARA