İsmail Koncuk: 115 Bin Kamu Personeli FETÖ'den Açığa Alındı, Ağababalar Ortada Yok

Fetullahçı Terör Örgütü'nün siyasi ayağının araştırılmasına yönelik İYİ Parti'nin teklifi AK Parti ve MHP'nin oylarıyla reddedildi. Teklifin geri çevirilmesine tepki İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İsmail Koncuk'tan geldi.

İsmail Koncuk: 115 Bin Kamu Personeli FETÖ'den Açığa Alındı, Ağababalar Ortada Yok

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İsmail Koncuk, Türkiye Büyük Millet Meclisi genel kurulunda fetullahçı terör örgütünün siyasi ayağının araştırılmasına yönelik İYİ Parti tarafından getirilen teklifin reddedilmesine tepki gösterdi.

Genel kurulda konuşan Koncuk, kamuda açığa alınan 115 bin personel olduğunu hatırlatarak, "15 bin kamu çalışanı, öğretmeni, memuru, FETÖ'cü olduğu dahi şüpheli vatansever, milliyetçi birçok insanın ben şu anda açıkta olduğunu, ihraç edildiğini biliyorum ama bu FETÖ olaylarının her ne hikmetse siyasi ayağı ortada yok. Yani garibanlar ihraç, açıkta ama ağalar, ağababalar ortada yok. Bu nasıl bir anlayış ya? Supertotobet Bunu araştırmaktan neden imtina ediyoruz? İYİ PARTİ yüreklilikle bir teklif verdi, yüreği yeten açıklar, yüreği yeten onaylar. İYİ PARTİ içerisinde de FETÖ'cü varsa, AKP içerisinde de varsa hodri meydan, ortaya çıksın. Hadi bakayım!" dedi.

Koncuk'un çıkışı İYİ Parti sıralarında büyük alkış alırken, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, FETÖ'nün siyasi ayağının araştırılmasıyla ilgili çağırısını yineleyerek şu şekilde konuştu "Şimdi, neye engel oluyorsunuz, neyden korkuyorsunuz? Bizim karın ağrımız yok. Biz çiğ yemedik, Allah'a şükürler olsun karnımız da ağrımıyor, her türlü araştırmaya varız. " dedi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA