İsmail Devrim Hakkında Tepki Çeken Sözler

Geçtiğimiz gün, oğluna pantolon almadığı için intihar eden İsmail Devrim hakkında tepki çeken bir açıklama geldi.

İsmail Devrim Hakkında Tepki Çeken Sözler

Sabah gazetesi yazarı Engin Ardıç, bugün kaleme aldığı yazısında, geçtiğimiz gün İzmit 'te oğluna okul pantalonu alamadığı için intihar eden işçi İsmail Devrim'le ilgili tartışma yaratacak bir yazı yazdı.

"Pantol neyin" şeklinde attığı başlık ile yazısını kaleme alan Ardıç, intihar eden İsmail Devrim 'i hedef aldı ve şu ifadeleri kullandı:

"İzmit'te adamın biri liseye giden oğluna okul pantalonu alamadığı için kendini asmış" derken, iş kazası nedeniyle çalışamayan Devrim'e ilişkin, "Valilik 'haber yalandır, adamın intiharı kralbet psikolojik nedenlere dayanıyor' demiş. Elbette psikolojik. Çünkü işsizmiş. Trafik kazası geçirmiş, çalışamıyormuş. Fakat oturduğu ev kendisine aitmiş, hiçbir borcu da yokmuş. Öyleyse? Kaçmış. Hayattan kaçmış. 'Ben ölürsem bu çocuk ne yer ne içer?' diye de düşünmemiş. Demek ki pantalon bahane, muhalefet şahane."

HAVAALANI İŞÇİLERİNİ DE HEDEF ALMIŞTI

Geçtiğimiz hafta, tepki yürüyüşü düzenleyen ve kötü çalışna koşullarına yeter artık diyen havalimanı işçilerini de hedef alan Ardıç, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Servis otobüsleri geç kalıyormuş, işçiler yağmur altında bekleşiyorlarmış. Yatakhanede tahta kurusu varmış. Bizim okulda da vardı"

Artıç, bu yazısında polisi göreve çağırmıştı.

HALUK LEVENT YARDIM ETTİ-TEPKİ ÇEKTİ

Oğluna pantolon alamadığı için intihar eden babanın iki çocuğuna burs vereceğini açıklayan usta sanatçı Haluk Levent 'e sosyal medyada tepki geldi. Hadlerini aşan ve Haluk Levent 'e küfürler eden bazı sosyal medya kullanıcıları İsmail Devrim 'e de tepki göstermişti.

Kamubulteni.com  | Ankara