İşlemler Hızlandı! 100 Bin Kişi İşe Alınacak

Türk Hava Yolları'nın 31 Ekim 2018 tarihinde 5 noktaqya seferlere başladığı İstanbul Havalimanı'na büyük taşınma işlemi 30 Aralık 2018 saat 03.00'de başlamış olacak. Taşınmayla birlikte İstanbul Havalimanı 100 bin kişiye iş kapısı haline gelecek.

İşlemler Hızlandı! 100 Bin Kişi İşe Alınacak

İstanbul'da Büyük Taşınma için Süre Daralıyor!

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın , İstanbul Havalimanı'na taşınma işlemleri için hazırlıklar son sürat devam ediyor. 30 Aralık 2018 saat 03.00 itibariyle taşınma süreci resmen başlayacak.Taşınma işlemlerinin 45 saat sürmesi planlanıyor.

31 Aralık saat 00.00'dan itibaren ticari yolcu taşıma işlemleri kapatılacak. Büyük taşınmaya artık 37 gün kalmışken, havacılık sektörü başta olmak üzere İstanbul Havalimanı'nda yer alacak işletmeler de taşınma sonraki süreç için işlemleri hızlandırdı. Yenihavalimanı'nın tamamiyle faal duruma gelmesiyle birlikte havayolu şirketlerinin yolcu sayılarının daha da artacağı , personel ihtiyacının da gündeme geleceği belirtilirken, yeni eleman alımları için ilanlar da yayımlanmaya başladı. İstanbul Havalimanı başlangıçta 100 bin kişiye, tüm etaplar tamamlandığında ise 225  bin kişiye iş kapısı haline gelecek.

İGA Güvenlik Hizmetleri A.Ş. 3 bin 500 yeni özel güvenlik görevlisi istihdam edecek. İstanbul Havalimanı ile birlikte daha da büyümeye hazırlanan THY A.O. ise yeni kabin personeli, pilot  , yardımcı pilot ve teknik personel alımları yapacak. THY' DO & CO İkram Hizmetleri A.Ş. ise çeşitli kariyer siteleri üzerinden 31 ayrı iş ilanına çıkmış durumda.

Kamudan haberler ,gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza ücretsiz indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA