İş Aramak için Evden Çıkan Kız 1 Hafta Sonra Sakarya'da Bulundu

Bursa'da yaklaşık 1 hafta önce iş aramak için evden çıktığı öğrenilen 22 yaşındaki Elif Özdemirkan'dan haber alamayan ailesi polise kayıp başvurusunda bulunmuştu.

İş Aramak için Evden Çıkan Kız 1 Hafta Sonra Sakarya'da Bulundu

Genç kız Sakarya'da polis merkezine giderek kayıp olmadığını söyledi.  Uludağ Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümünden mezun olan 22 yaşındaki Elif özdemirkan, merkez Osmangazi ilçesinde ailesiyle birlikte oturduğu evden, geçtiğimiz hafta iş başvurularında bulunmak için çıktı.

Aile, geri dönmeyen genç kızdan haber alamayınca polis karakoluna giderek başvuruda bulundu. Özdemirkan, kaybolduğuna dair sosyal medya ve basında çıkan haberlerden sonra dün Sakarya'da polis merkezine giderek başvuruda bulundu. Polisin haber vermesiyle Bursa'dan Sakarya'ya giden Fatma ve İlbet Ertuğrul Özdemirkan çiftçi, kızlarını alarak Bursa'ya geri döndüler.

Elif Özdemirkan, iş aramak için kendi isteğiyle evden ayrıldığını , kaybolma ya da kaçırılma olayının söz konusu olmadığını, basında çıkan haberleri gördükten sonra da durumu polise bildirdiğini söyledi. Genç kız, "Hakkımda yanlış haberler yazıldı. Ben kendi isteğimle iş bulmak için evden gittim. Sonra Sakarya'da polise de kendim başvurdum. Onlar da aileme haber verdi ve geri döndüm" şeklinde konuştu.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA