İçişleri Bakanı'ndan Polisler için 8-24 Çalışma Sistemi Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 12-12 mesai sistemiyle çalışan polis memurlarına teşekkürlerini sunduktan sonra, Türkiye'nin tamamında 8-24 sistemine geçileceğini bunun Türk polis teşkilatının verimliliğini katlayacağını söyledi. Bakan Soylu, Emniyet Teşkilatının 174. kuruluş yıldönümü vesilesiyle Emniyet Genel Müdürü ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

İçişleri Bakanı'ndan Polisler için 8-24 Çalışma Sistemi Açıklaması

İçişleri Bakanı'ndan Polisler için 8-24 Çalışma Sistemi Açıklaması

Ziyarete bakan yardımcısı Muhterem İnce ve Emniyet Genel Müdür yardımcısı Erhan Gülveren ile alanlarında başarılara ulaşan polis memurları katıldı. Bakan Soylu, burada yaptığı konuşmada, yeni sistemle birlikte polis teşkilatının gücünün ve verimliliğinin daha da artacağını söyledi.

İçişleri Bakanı, "Türk Polis teşkilatının 174. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Allah nice yıllara Türk Polis Teşkilatı'nın mukavemeti ile dayanıklılığı ile disiplini ile aynı zamanda başarısı ile halkın duyduğu güvenle ulaşmasını nasip etsin. Bütün duamız ve niyazımız budur. Türk Polis teşkilatı bugün itibariyle başarısının doruğundadır. Hem de kendisinin en çok zafiyete düşürülen dönem içerisinde derlenmiş, toparlanmış ve milletimizin en çok ihtiyacı olduğu dönemde çelik gibi olmuştur. Bütün branşlarda üstün bir başarı sergilemektedir. Türk Polis Teşkilatı Türkiye'nin en güvenilir ilk üç kurumu içerisindedir. Bu aslında her şeyi ifade etmektedir. Polis milletimizin vicdanıdır ve bunu başarılı bir şekilde yerine getirmektedir. Polisimiz çok zor çalışma şartlarından bu güne geldi. 12-12 çalışırken gıkı çıkmayan arkadaşlarımıza minnettarız ve müteşekkiriz. Onu çok daha iyi çalışma şartlarına taşımak bizim görevimizdir. Bizim polisimizin, elbisesi, arabası, ayakkabısı, motoru, en iyi olacak ve çalışma şartları en iyi şekilde olacak. İnşallah Türkiye'nin tamamında 8-24'e geçtiğimiz andan itibaren bu Türkiye'de polis teşkilatımızın ortaya koyduğu verimi katbekat artıracak. Yaptığımız iş vatandaşımızın hayatına tesir etmektedir." şeklinde konuştu.

Görüşme daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA