İBB Meclisi Karar Verdi! 17 Eylül'de Toplu Taşıma 8 Saat Ücretsiz Olacak

Milyonlarca öğretmen, öğrenci ve veli yollara çıkıyor. Okulların açılmasına kısa bir süre kala, İBB meclisi, trafik konusunu görüşmek üzere toplandı. Toplantıda Pazartesi günü toplu taşımanın 8 saat ücretsiz olmasına karar verildi.

İBB Meclisi Karar Verdi! 17 Eylül'de Toplu Taşıma 8 Saat Ücretsiz Olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi, okulların açılacağı 17 Eylül Pazartesi günü toplu taşıma hizmetlerinin 06.00 ile 14.00 saatleri arasında ücretsiz verilmesi konusunda karar aldı.

AK PARTİLİ VE CHP'Lİ GRUPBAŞKANVEKİLLERİ ORTAK TEKLİF VERDİ

Okulların açılmasına kısa bir süre kala, İBB Meclisi de trafik konusunu görüşmek üzere bir araya geldi. AK Parti ve CHP'li Meclis Grup Başkanvekillerinin ortak imzasıyla verilen ücretsiz taşıma teklifini görüşen İBB Meclisi, daha önceki senelerde görüldüğü gibi yoğun bir trafiğin görülmemesi , vatandaşların toplu taşıma araçlarına yönlendirilmesi maksadıyla İBB Başkanı Uysal'a yetki verilmesine karar verdi.

TOPLU TAŞIMA 8 SAAT BOYUNCA TAMAMİYLE ÜCRETSİZ OLACAK

Buna göre okulların açılacağı tarih olan 17 Eylül Pazartesi günü 06.00 ile 14.00 saatleri arasında İstanbul genelinde toplu taşıma ücretleri tamamiyle ücretsiz olacak.

Kamudaki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri, gündemdeki son gelişmeler ve çok daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA