Halk Boykot Ediyor Ama Halkın Bankası 10 Tane İPhone X Veriyor

Halkbank 80. yılına özel Mercedes ve İPhone ödülü veriyor. Ancak geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Erdoğan İPhone için boykot çağrısı yapmıştı.

Halk Boykot Ediyor Ama Halkın Bankası 10 Tane İPhone X Veriyor

Geçtiğimiz gün 20 dakikalık ucuz döviz skandalı ile gündeme gelen Halkbank, yeni bir skandala daha imza attı.

Bu yıl kuruluşunun 80. yılını kutlayan devletin bankası Halkbank, bir kampanya düzenleyeceğini duyurdu. İnternet şubesini yenilediğini duyuran ve hemen giriş yapanlara anında 100 TL ParafPuan kazandıran Halkbank, 10 şanslı kişiye mercedes marka bir araç ve ıPhone X vereceğini duyurdu.

HANİ İPHONE 'NA BOYKOT UYGULUYORDUK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ile ilişkilerin gerilmesinin ardından bir çağrıda bulunmuş ve ABD menşeli ürünlerin alınmamasını, özellikle elektronik ürünlerde ABD'ye boykot uygulanmasını istemişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın bu çağrısı kısa sürede faaliyete geçti ve vatandaşlar artık ıPhone almamaya, diğer modelere yönelmeye başladı. bu çağrının ardından birçok vatandaş da iPhone'larını balyozlarla parçalamıştı.

HALKBANK İPHONE VERECEK HEM DE 10 TANE

Bu çağrı halk arasında böyle bir karşılık bulurken devletin halkın bankası Halkbank 10 adet iPhone X veriyor. Piyasa fiyatına baktığımızda iPhone X , şu sıralar 10-12 bin TL'ye satılıyor. 10 taneye göre hesaplandığında 100-120 bin TL 'lik iPhone verilecek.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'n boykot çağrısı şu şekildeydi:

"Türkiye'ye yönelik açık bir ekonomik saldırı var. Bodoslama bir şekilde üzerimize geliyorlar. ABD'nin elektronik ürünlerine biz boykot uygulayacağız. Onların iPhone'u varsa öbür tarafın da Samsung'u var, Venüs var, Vestel var. Dolayısıyla biz kendimize yeteceğiz. Dışarıya para verip yaptırdığımız her işin daha güzelini yapıp biz dışarıda servis edeceğiz. Bu millet bunları yapmaya muktedirdir."

Siz de bu konu hakkındaki yorumlarınızı aşağıdan iletebilirsiniz.

Kamubulteni.com | Ankara