Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 762 Adet Memur Alımı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi,TRT HABER'de katılmış olduğu bir programda çok önemli demeçler verdi.Bakan Tüfenkçi,halen açıklanmayan 763 kişilik alım ilanının güvenlik soruşturmalarının bittiğini,referandumdan sonra açıklayacaklarını belirtti.Ama net bir tarih veremeyeceğini söyledi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 762 Adet Memur Alımı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak!

18 Ekim 2016 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı resmi web sitesinde Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın personel alım ilanı yayınlandı.İlana başvurular 21 Ekim 2016 ile 31 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşti.Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın yayınlamış olduğu ilanda 763 kişinin alınacağı belirtildi.Alımı yapılması planlanan kadrolar ise; muayene memuru, memur, avukat, programcı ve tüketici hakem heyeti raportörü olarak açıklandı.

Yayınlanmış olan toplam 763 kişilik alım ilandaki başvuru yapılacak pozisyondaki gerekli şartları sağlayan adayların sözlü mülakatları ise;12 Aralık 2016 ile 6 Ocak 2017 tarihleri arasında yapıldı.Bugün itibariyle 2 Hermesbet ayı dolduran sözlü mülakat bitiş tarihinin ardından bakanlık tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Gümrik ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi,gün içerisinde özel bir TV programında katılmış olduğu bir programda önemli açıklamalarda bulundu.Sn. Tüfenkçi,spikerin sormuş olduğu gündeme dair soruların ardından alımlar hakkında da önemli bir açıklamada bulundu.Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi:’’Alımlar bitti güvenlik soruşturmalarının sonucunu bekliyoruz. Kazanan arkadaşlarımız biraz sabırlı olurlarsa güvenlik soruşturmaları bitmek üzere, referandumdan sonra sonuçları açıklarız.' dedi.’’

Kamubulteni.com KONYA