Gençlik ve Spor Bakanlığı Kura Saati ve Sonuç Sayfası (GSB İŞKUR Kura Sonucu)

Gençlik ve Spor Bakanlığı kadrolu işçi alımı kura çekimi bugün yapılıyor. Peki kura çekimi saat kaçta yapılacak? Kura çekimi nerede yapılacak? İşte Spor Bakanlığı kurası hakkında son bilgiler ve kura sonuç detayları.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kura Saati ve Sonuç Sayfası (GSB İŞKUR Kura Sonucu)

Spor Bakanlığı kura çekimi bugün yapılıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 3 bin 243 kadrolu işçi alımı için kura çekimi bugün saat 10,00 'da başlayacak. Kura sonucu nihai listede yer alan isimlerden sözlü mülakata girmeye hak kazanan adaylar belirlenecek.

Kura yöntemi ile belirlenecek adaylar , daha sonraki tarihlerde sözlü mülakata alınacak ve kadrolu 3 bin 243 işçi belirlenecek. 

KURA İLE ALINACAK MESLEKLER

Spor Bakanlığı, bugün yapılacak kura çekimi ile aşağıdaki kadrolar için sözlü mülakat listelerini belirleyecek:

"Bilgisayar Donanım / Teknolojisi Teknikeri, Makine Teknikeri, Temizlik Görevlisi (Engelli ve Eski Hükümlü olarak başvuranlar dâhil), Cankurtaran, Mekaniker (Pedallı Araçlar), Otobüs Kaptanı (Şoför), Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Elektrik Tesisatçısı (Bina), Güvenlik Görevlisi, Havuz Suyu Operatörü, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Garson (Servis Elamanı), Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı), Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni "

KURA SONUÇ SAYFASI ERİŞİME AÇILIR AÇILMAZ BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KURA ÇEKİMİ SAAT 10 'DA BAŞLIYOR

Spor Bakanlığı saat 10.00 'da kura çekimine başlayacak. Kura yerleri şu şekilde;

İŞTE KURA YERLERİ