Genç Kız Bu Video ile Erdoğan'a Seslendi ve Öyle Şeyler Söyledi ki..

Bahar Doğrul isimli genç kız, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videoda amcasının tecavüzüne uğradığını söyledi ve yetkililer ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi.

Genç Kız Bu Video ile Erdoğan'a Seslendi ve Öyle Şeyler Söyledi ki..

Önceki gün akşam saatlerinde sosyal medya üzerinde vir video kısa süre içinde yayıldı ve çok sayıda paylaşım aldı. Edinilen bilgilere göre bu videoda Bahar Doğrul isimli genç bir kız, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek başından geçen feci olayları anlattı. Manisa'da yaşadığı öğrenilen Bahar isimli kız, çektiği ve sosyal medyada paylaştığı videosunda öz amcası tarafından tacize uğradığını söyledi.

SOSYAL MEDYADA KISA SÜREDE GÜNDEM OLDU

Çektiği videoda başından geçen feci olayları ve yaşadıklarını ağlayarak anlatan genç kız, yetkililerden ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım talep ederken, geçmişte yaşanan Özgecan ve Leyla vakalarına da değindi ve ağlayarak yetkililerden yardım istedi. Bahar Doğrul'un yakarışı, özellikle sosyal medya platformu Twitter üzerinde kısa süre içinde gündem oldu ve Venüsbet çok sayıda paylaşım ile yorum aldı.

Yapılan paylaşımda genç kız, başından geçen feci olayları şu sözlerle ağlayarak söyledi:

“Ben Bahar Doğrul 18 yaşındayım, öz amcam tarafından defalarca tacize uğradım. Adaletin yerini bulmasını istiyorum, sesimi duyuramıyorum. Özgecan gibi Leyla gibi olduktan sonra mı sesimizi duyacaklar? Benim gibi nice kızlar var korkuyorlar anlatamıyorlar. Sayın cumhurbaşkanıma sesleniyorum kendisiyle görüşmek istiyorum ne olur yardım etsinler. Kas erimesi hastasıyım eriyorum dayanamıyorum.”

DAHA ÖNCE DE CANLI YAYINA ÇIKMIŞ ve YARDIM İSTEMİŞTİ

Bahar Doğrul isimli genç kız, geçtiğimiz Mayıs ayında canlı yayına da çıkmıştı. Ünlü sunucu Seda Sayan'ın sunumu ile ekranlara gelen programa konuk olan genç kız, amcasının, kendi mal varlıklarına el koymaya çalıştığını söylemiş ve bu konuda yetkililerden yardım istemişti. O Zamanki açıklamasında, amcası tarafından dövüldüğünü ve aç bırakıldıklarını da söyleyen Bahar Doğrul'un söyledikleri, köyün muhtarı olan amcasının en yakın arkadaşı tarafından yalanlanmış ve bu mağduriyet giderilememişti.

Kamubulteni.com  | Ankara