Gaziantep'te 11 Yaşındaki Çocuk Maganda Kurşunuyla Yaralandı

11 yaşındaki çocuk evinde dedesiyle tv  izlerken, nereden geldiği öğrenilemeyen bir maganda kurşununun başına isabet etmesiyle ağır yaralandı.

Gaziantep'te 11 Yaşındaki Çocuk Maganda Kurşunuyla Yaralandı

Hastaneye kaldırılan ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilen 111 yaşındaki Mehmet Emin Keser'in dedesi korkunç olayla ilgili, "Önce düşüp başını betona vurdu ve kanadı sandım. Hemen hastaneye götürdüm. Olayı öğrenmemiz biraz zaman aldı. O kurşunun nereden geldiğini görmedik. O kurşunu atanlara lanet olsun. Bu tür şeyler bir daha yaşanmasın" dedi.  Gaziantep'de meydana gelen olay akıllara durgunluk verdi. Elde edilen bilgilere göre, Mevlana Mahallesi'ndeki evde dedesi Mehmet Keser ile Makrobet tv izleyen 11 yaşındaki Mehmet Emin Keser, bir anda kanlar içerisinde yere düştü. Yakınları tarafından Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırılan minik çocuğun başına mermi isabet ettiği öğrenildi. İlk müdahelenin ardından özel hastaneye sevk edilen talihsiz çocuğun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polis, merminin çıktığı silahı ateşleyen kişinin yakalanması için çalışmaları sürdürüyor.

Gaziantep haberleri, kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA