Flaş: Süleyman Turan'ın Ölümünde Acı Detay

Usta oyuncu Süleyman Turan kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Usta oyuncunun ölümü ile ilgili çok acı bir detay ortaya çıktı.

Flaş: Süleyman Turan'ın Ölümünde Acı Detay

Son dakika : Usta oyuncu Süleyman Turan 'ın ölümü ile ilgili acı detay ortaya çıktı.

Türk sinemasının usta ismi Süleyman Turan 'ın hayatını kaybettiği haberi büyük üzüntü ile karşılandı. Kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği öğrenilen Süleyman Turan'ın cenazesi Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılacak otopsi işlemlerinin ardından Turan son yolculuğuna uğurlanacak.

ACI DETAY ORTAYA ÇIKTI

Süleyman Turan 'ın vefat haberi bu sabah geldi ancak edinilen son dakika bilgilerine göre usta oyuncu, iki gün önce hayatı kaybetmiş.  Turan 'ın kapıdaki gazeteleri ve mektupları almaması sonucu şüphelenen komşular , durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. 

İhbar üzerine kısa süre içinde bölgeye gelen ekipler , çilingir yardımı ile kapıyı açtı ve içeri girdi. İçeri giren polisler acı manzara ile karşılaştı. Polisler,  Süleyman Turan 'ın cansız bedenini evde buldu. 

Evde tek başına yaşayan usta oyuncunun 2 gün önce kalp krizi geçirdiği ve hayatını kaybettiği tespit edildi. 

"BENİ KALAMIŞ 'A GÖMÜN"

Kalamış aşığı olduğu öğrenilen Süleyman Turan’ın her defasında dostlarına ölmesi durumunda , “Ben Kalamış aşığıyım beni Kalamış’a gömün” dediği öğrenildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA