FETÖ'nün Yeni İhaneti: Libya'daki Devlet Görevlilerinin İsim ve Resimlerini Deşifre Ettiler

Son dakika haberi: Terör örgütü FETÖ üyeleri, Libya 'da görev yapmakta olan devlet görevlilerinin isim ve fotoğraflarını paylaşarak onları açık hedef haline getirdi.

FETÖ'nün Yeni İhaneti: Libya'daki Devlet Görevlilerinin İsim ve Resimlerini Deşifre Ettiler

FETÖ 'nün yeni hain oyunu.

Libya ile Türkiye arasında son günlerde yaşanan gerilime FETÖ ihaneti.  Edinilen bilgilere göre terör örgütü FETÖ 'nün uzantısı,  sözde Libya 'da gizli görevde olduğunu iddia ederek devlet görevlilerinin isim ve resimlerini paylaştı ve onları açık açık hedef gösterdi.

Libya 'da devam eden  iç savaş, terör örgütlerinin de kullandığı kirli bir hesaplaşmaya evrildi.  Amerika, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır ve Suudi Arabistan tarafından desteklenen Hafter terör örgütü, Türkiye 'nin destek verdiği  meşru hükümete karşı yenilgi aldı.  Ağır zayiat veren  terör örgütü Hafter, geride çok sayıda gelişmiş füze ve silah bırakmak zorunda kalarak ardına bakmadan kaçtı.

Terör örgütünün bu ağır yenilgisi sonrasında derin ilişki ağları devreye sokuldu.  Terör örgütü FETÖ, çoğu BAE ve Suudi Arabistan tarafından fonlandığı öğrenilen yayın organları ile Libya'da gizli görevde olduğunu iddia ettiği devlet görevlilerinin kimlik ve fotoğraflarını yayımlayarak hedef gösterdi. Firarı FETÖ' cü Yavuz Baydar, yayın yönetmenliğini yaptığı site üzerinden sözde Libya kaynaklarına dayanarak devlet görevlilerinin isim ile görevlerini yayımladı.

FETÖ 'nün kapatılan yayın organı Today's Zaman 'da  Genel Yayın Yönetmeni  olarak görev yapan Abdullah Bozkurt, isim ve görevlerini yayımlamanın yanı sıra sosyal medya hesabı üzerinden,  TSK'da görev yapmakta olan generallerin de aralarında olduğu isimlerin pasaport kopyaları ile üniformalı fotoğraflarını da yayınladı. Bu isimlerin önceki görevleri hakkında da detaylı bilgiler paylaşan Bozkurt, ihaneti daha da öteye taşıdı ve Libya 'da bulunan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının kimliklerinin gizlendiğini iddia ederek tüm Türkleri açık hedef haline getirdi. Bozkurt'un mesajları pek çok FETÖ'cü tarafından da paylaşıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA