Fatih Belediyesi'ne Zabıta Memuru Alımı Yapılacak (Başvuru Şartları ve Tarihleri)

İstanbul Fatih Belediye Başkanlığı'na 30 yeni zabıta memuru alımı gerçekleştirilecek. Fatih Belediye Başkanlığı'nın zabıta memuru alımı yapacağına dair duyuru Devlet Personel Başkanlığı, Resmi gazete ve belediyenin resmi internet sayfası üzerinden 'FATİH BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLK DEFA ATANMAK ÜZERE ZABITA MEMURU ALIM İLANI' başlığı ile yayımlanmıştı.

Fatih Belediyesi'ne Zabıta Memuru Alımı Yapılacak (Başvuru Şartları ve Tarihleri)

FATİH BELEDİYESİ ZABITA MEMURU ALIYOR

İlgili kurumlar tarafından yayımlanan zabıta memuru alımı duyurusunda"Fatih Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda yer alan unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydı ile belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla zabıta memuru alınacaktır." ifadelerine yer verilmişti.

HANGİ BÖLÜM MEZUNLARI BAŞVURU YAPABİLİR?

Zabıta memuru alımı için başvuru yapacak adayların Ekonomi ,İktisat, İşletme, İşletme-Ekonomi, İstatistik, Uluslararası İşletmecilik, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Muhasebe, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Pazarlama, Yerel Yönetimler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Maliye, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim Fakültesi Lisans programlarının birinden mezun olması, KPSS'ye girmiş ve en az 70 puan almış olması gerekiyor.  

Başvurular 5 Kasım ile 9 Kasım 2018 tarihleri arasında Fatih Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne talep edilen belgelerle birlikte yapılacak. Alıma dair tüm detaylar ve daha fazla bilgi için aşağıdaki başvuru kılavuzuna göz atabilirsiniz.

Fatih Belediyesi Zabıta Memuru Alımı Başvuru Kılavuzu için TIKLAYIN.