Facebook, İnstagram ve Whatsapp Aynı Anda Çöktü

Dünyanın en büyük sosyal iletişim ağlarını bünyesinde barındıran Facebook'ta paylaşım sorunları yaşanırken, aynı sorunların kısa süre içerisinde İnstagram ve Whatsapp'ta da yaşanması, Facebook hacklendi mi? iddialarını beraberinde getirdi. Facebook'tan yaşanan kesintilere ilişkin henüz bir açıklama gelmezken. İnstagram, facebook ve whatsapp messsenger üzerinde yeni bir güncellemenin gelebileceği de iddia ediliyor. Son Dakika İnstagram Çöktü.

Facebook, İnstagram ve Whatsapp Aynı Anda Çöktü

Facebook İnstagram ve Whatsapp Aynı Anda Çöktü

Dünya devi Facebook'un bünyesindeki en önemli platformlar olan Facebook , Whatsapp ve İnstagram eş zamanlı çöktü. Facebook ve instagramda paylaşım yapamayan milyonlarca kullanıcı sorunun kaynağını öğrenmeye çalışırken, kısa süre önce Whatsapp da da aynı sorunların baş göstermeye başladığını , whatsapp üzerinden görsel paylaşımlarının yapılamadığını belirtiyor.

Dünya üzerinde eş zamanlı olarak bir çok kullanıcıyı etkileyecek şekilde yaşanan sorunun kaynağı bilinmezken, Bir süredir whatsapp, facebook ve instagram üzerinden bazı paylaşımların ortaklaşa yapılacağına yönelik açıklamalar gelmiş, bu konudaki haberler ayyuka çıkmıştı. Uzmanların büyük çoğunluğu yaşanan aksaklığın bir güncelleme ile sonlanabileceğini, kısa sürede herkesi şaşırtacak bir hamlenin Facebook tarafından yapılabileceğini belirtiyor.

GÜNCELLEME - 

Bazı bölgelerde whatsapp, instagram ve facebook'a erişimin sürdüğü, bir çok kullanıcının ise dosya paylaşımları konusunda sıkıntı yaşadığı bildiriliyor.