Eski Futbolcuya ve Eşine Öldüresiye Dayak! Dehşet Anlarını Anlattı

Eceabat İskelesi'nde feribot sırası yüzünden çıkan kavgada eşi ile birlikte öldüresiye darp edilen eski futbolcu Emre Aşık, önceki gün yaşanan olayla ilgili basın toplantısı düzenledi.

Eski Futbolcuya ve Eşine Öldüresiye Dayak! Dehşet Anlarını Anlattı

Çocuklarının gözlerinin önünde eşiyle birlikte öldüresiye darp edildiğini söylkeyen Aşık, olayın peşini bırakmayacaklarını belirtti. Geçtiğimiz hafta Çanakkale 18 Mart Stadyumu'nda oynanacak bir dostluk maçına davet edilen eski milli futbolcu, Eceabat İskelesi'nde eşiyle birlikte bir kavgaya karışmıştı. Aşık , önceki gün konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyerek yaşadıklarını şöyle anlattı.

Aşık, "Valiliğin talimatıyla organizasyona yetişmemiz için bize feribotta öncelik tanıdılar. Ama görevliler ‘Emre Aşık falan tanımayız, geç arkaya’ diyerek bize çıkıştı. ‘Ne diyorsun’ dememizle birlikte eşime ağır bir küfür ettiler. Olay büyüdü. Çevremizde 15 kişi belirdi. Hepsi üstüme çullandı, şiddete maruz kaldım.Eşim araya girince beni bırakıp ona vurmaya başladılar. Bunların hepsi çocuklarımızın önünde oldu. Çocuklar o esnada ‘Annemi babamı öldürüyorlar’ diye ağlıyordu.Bu olayın peşini bırakmayacağım. Çocuklarım o günden beri ağlayarak uyanıyor. Hâlâ travmayı atlatabilmiş değiller. Bunlar şehir eşkiyası." dedi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA