Eski Bakan İdris Naim Şahin Saadet Partisi'nin Yönetimine Girdi

AK Parti'de daha önce bakanlık yapan İdris Naim Şahin, son yerel seçimlerde Saadet Partisi'nin Ordu Büyükşehir Belediye başkan adayı olmuştu. Saadet Partisi'nin genel kurulunda dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun 962 oy alarak yeniden genel başkan seçildiği kongrede, partinin GİK üyeleri arasında dikkat çeken bir isim de yer aldı.

Eski Bakan İdris Naim Şahin Saadet Partisi'nin Yönetimine Girdi

AK Parti'de daha önce bakanlık yapan İdris Naim Şahin, son yerel seçimlerde Saadet Partisi'nin Ordu Büyükşehir Belediye başkan adayı olmuştu. Saadet Partisi'nin genel kurulunda dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun 962 oy alarak yeniden genel başkan seçildiği kongrede, partinin GİK üyeleri arasında dikkat çeken bir isim de yer aldı. AK Partili eski bakan İdris Naim Şahin Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyeleri arasında yer aldı. Şahin, 31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmuş ve bu adaylık uzun süre tartışılmıştı.

Saadet Partisi'nin kongresinde Erbakan ve Temel Karamollaoğlu posterleri yer alırken, Atatürk posteri bulunmaması tepkilere neden oldu. Saadet Partisi Genel Başkanı kongre de açılış konuşmasını Nazım Hikmet'in 'Davet' şiiriyle yaparken, AK Parti'nin iktidara geldiği 3 Kasım'a hatırlatma yaparak, "AK Parti'nin ne yazık ki Türkiye’ye verebileceği hiçbir şey kalmamıştır. Yorgundur, Türkiye’yi de yormaktadır. Bitkindir. Herkes bilmeli ki biz AK Parti’yi değil, yanlış politikalarını eleştiriyoruz. Saadet Partisi hiçbir kimsenin, hiçbir partinin hasmı veya düşmanı değildir. Biz partileri değil politikaları eleştiririz. Biz kişileri değil, zihniyetleri eleştiririz. " ifadelerini kullandı.