Eşi ve Bebeği Şehit Olan Astsubay Karakaya Konuştu: İdam Hafif Olur

Hakkari Yüksekova'da bölücü fistanlı kahpelerin saldırısı sonucunda eşi ve 10 aylık bebeğini vatana şehit veren Kahraman Astsubayımız Serkan Karakaya , taziyeleri kabul ediyor.

Eşi ve Bebeği Şehit Olan Astsubay Karakaya Konuştu: İdam Hafif Olur

Hakkari'nin Yüksekova ilçeisnde önceki gün bölücü kahpeler tarafından düzenlenen saldırıda eşi 25 yaşındaki Nurcan ve öpüp koklamaya kıyamadığı 10 aylık bebeği Bedirhan Mustafa'yı vatana şehit veren Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya, memleketi Kayseri'de taziyeleri kabul ediyor.

İdam cezasıyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan kahraman Astsubay 'İdam bu şerefsizlere hafif olur, bu hainleri şehit ailelerine versinler' dedi.

Karakaya, "Cumhurbaşkanımızla Sivas Şarkışla’da da konuştuk. İdam yasasının getirilmesinin taraftarı değilim. Netspor Türk Milleti beni yanlış anlamasın. İdama karşı olma nedenim; idam, o şerefsizlere en basit ve kolay ceza. İdam onlara hafif kalır. 2 dakikada idam sehpasında sallanacaklar, tamam. Ama, benim acım dinmeyecek. Ya da diğer şehit kardeşlerimin ailelerinin acısı dinmeyecek. Onları günahsız insanlar, vatan evlatları nerede şehit olduysa, orada, şehit ailesine teslim edecekler. O zaman daha güzel cezalar olacaktır. Bu nedenle ben idama karşıyım" dedi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA