Ergün Atalay: Bana saldıranların yüzde 90'ı işçi değil. Terörü Destekliyorlar

Ergün Atalay bir son dakika açıklaması yaptı. Atalay yaptığı açıklamada kendisini eleştirenlere tepki gösterdi.

Ergün Atalay: Bana saldıranların yüzde 90'ı işçi değil. Terörü Destekliyorlar

Türk İş Başkanı Ergün Atalay 'dan flaş açıklama.

Toplu iş sözleşmesi imza töreninde mikrofonun açık kalması sonrası sözleri duyulan ve büyük tepki çeken Ergün Atalay, gelen yoğun tepkiler sonrası bir açıklama yaptı. 

Atalay, Aydınlık Gazetesi 'ne verdiği röportajda

“Türkiye ciddi bir ekonomik kriz içinde. Sözleşme böyle bir krizin içinde imzalanmış bir sözleşmedir. Bütün sektörlerde işçi çıkarmaların yaşandığı bir ortamda imzalanmıştır. İşçinin ekmek teknesini korumayı da düşündüğü koşullar söz konusudur. İşçiler bir yandan maaşlarına zam isterken diğer yandan ekmek teknelerini de korumayı esas almışlardır. Toplu sözleşme görüşmeleri en az hasarla atlatılmıştır. İşçinin isteği doğrultusunda hareket edilmiştir. Sözleşme sonrasında beni hedef alanlar oldu. Hemen şunu belirteyim. Bana saldıranların yüzde 90’ı işçi değil. Onların asıl amaçları başka. Ben başından beri Türkiye’yi savunduğum için, Mehmetçiğin arkasında durduğum için beni hedef aldılar. Terörü destekleyen gruplar. Bunların saldırısı beni etkilemez.”

DOĞU PERİNÇEK 'TEN AÇIKLAMA

Doğu Perinçek Ergün Atalay ile buluşmalarını , 'Ekmek teknemizi savunan Türk İş ve Ergün Atalay ile Birlikteyiz" başlığı ile verdi. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA