Erdoğan'dan Kurban Bayramı Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yayımladığı Kurban Bayramı mesajında, "Aziz milletim, sevgili kardeşlerim sizleri en kalbi duygularımla selamlıyor, mübarek Kurban Bayramı'nızı tebrik ediyorum. Bizleri bir Kurban Bayramı'na daha kavuşturan Rabbimize hamdediyorum." ifadelerine yer verdi.

Erdoğan'dan Kurban Bayramı Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan kurban bayramı vesilesi ile bir mesaj yayımladı.

21 Ağustos günü başlayacak olan Kurban Bayramı' nın tüm islam alemine ve insanlığa hayır ve mutluluk getirmesi temennisi ile konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayramın sıkıntılardan kurtulmanın ve berekete kavuşmanın vesilesi olmasını diledi. 

Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, binlerce yıldır devam eden bu birliktelik sayesinde milletimizin ayakta dimdik durduğunu ifade ederek, son yllarda art arda saldırılarla bu birlikteliğin bozulmaya çalışıldığını söyledi. Milletin özgürlüğüne, bayrağına ve ezanına yönelik yapılan her saldırıyı bir  bütün olarak bertaraf ettiklerini dile getiren Erdoğan, "Kurban Bayramı'mızın hemen ardından 947. yıl dönümünü bizzat yerinde idrak edeceğiniz Malazgirt Zaferi'mizden bu yana, nice badirelere göğüs germiş bir milletiz. Özgürlüğümüzün sembolleri olan ezanımıza ve bayrağımıza yönelik her saldırıya aynı azim, kararlılık ve dirayetle karşılık verdik." ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki hafta kutlanacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı yıldönümüne de değinen Erdoğan, "15 Temmuz'da maziden atiye kurduğumuz Jojobet köprüyü ve coğrafyamızdaki bin yıllık varlığımızı canımız pahasına koruma kararlılığımızı bir kez daha gösterdik. Ekonomimize yönelik saldırının doğrudan ezanımıza ve bayrağımıza yönelik saldırılardan hiçbir farkı yoktur. Amaç aynıdır. Amaç Türkiye'yi ve Türk milletini dize getirmektir, esir almaktır. Biz boynuna boyunduruk vurulmasındansa boynunun vurulmasını tercih eden bir milletiz. Terör örgütleriyle, içimizdeki ihanet çeteleriyle, binbir hileyle, desiseyle, tuzakla çökertemedikleri Türkiye'yi döviz kuruyla pes ettireceklerini sananlar, yanıldıklarını pek yakında göreceklerdir. Allah'ın izniyle ülkemiz bunların hepsinin de üstesinden gelecek güce, imkana, dirayete sahiptir. Yeter ki biz bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı'nın gönüllere ferahlık, mutluluk, hanelere huzur, Türkiye'ye aydınlık getirmesini dileyerek, sevgi ve saygılarını dile getirdi.

Kamubulteni.com | Ankara