Emine Bulut'tan Sonra Bir Vahşet Daha: Yeni Doğum Yapan Eşini Hastanede Bıçakladı

Son dakika haberi: Emine Bulut olayından sonra bir korkunç olay daha meydana geldi. Gaziantep 'te yaşanan olayda bir cani, boşanmak isteyen karısını , doğumdan hemen sonra hastanede bıçakladı.

Emine Bulut'tan Sonra Bir Vahşet Daha: Yeni Doğum Yapan Eşini Hastanede Bıçakladı

Bir vahşet haberi daha.

Kadına şiddet ,saldırı haberleri maalesef her gün gelmeye devam ediyor. İnsanlıktan nasibini almayanlar , kadınlara el uzatmaya devam ediyor. Bir son dakika haberi de Gaziantep 'ten geldi. 

Akıllara durgunluk veren feci olayda , 8 yıllık eşi Ahmet Y. ’den şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrılma kararı alan 28 yaşındaki 3 çocuk annesi Güldane Y., ondan ayrılmak için boşanma davası açtı.

YENİ DOĞUM YAPAN EŞİNE SALDIRDI

Kan donduran olayda Ahmet Y. yeni doğum yapan eşine hasta yatağında saldırdı ve onu bıçakladı.

7 YERİNDEN BIÇAKLADI

6 aydır annesinin evinde olan ve eşine boşanma davası açan Güldane Y.’yi 7 yerinden bıçaklayan Ahmet Y.’ye, o sırada odada bulunan Güldane’nin ablası Seda G. müdahale etmeye çalıştı.

GÖZALTINA ALINDI

Hastanede bulunan güvenlikçiler tarafındna yakalanan gözü dönmüş koca polis ekiplerine teslim edildi. 

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bir erkek çocuğu dünyaya getiren , daha sonra eşin vahşi saldırısına uğrayan kadın Güldane Y., aynı hastanede yoğun bakım ünitesine alındı ve tedavisine devam edildi.

Edinilen bilgilere göre çocuğunu kucağına alamadan eşinin acımasız saldırısına uğrayan kadının hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. 

Güldane Y. ’nin ablası Seda G., olay anını şu şekilde anlattı:

“Kardeşim, şiddetli geçimsizlik yüzünden 6 ay önce annemin evine geldi. Bu sırada zaten eşiyle görüşmüyordu ve boşanma davası açmıştı. Dün de hastanede öğleden sonra doğum yaptı. Biz de eşine haber verelim istedik. Önce eşi annesiyle birlikte geldi. Bu sırada sıkıntı çıkarmadan gittiler. Akşam 11.00 sıralarında tekrar geldiler. Bu sırada olaylar kargaşaya, bağrış çağrışa dönüştü. Eşi kardeşimi tehdit etmeye başladı. Eşi, 'Benden boşanırsan seni öldürürüm' dedi. Biz bu sırada bunu sakinleştirmeye çalıştık ama şahıs daha da sinirlendi. Tam bu arada belindeki bıçağı çıkardı, bıçağı eliyle havadan kardeşimin göğsüne saplayacaktı. Ben bu esnada müdahale ettim. Ben tutmasaydım kardeşimi öldürecekti. Tutmama rağmen kardeşimi 7 yerinden bıçakladı. Kardeşimin 4 dişi kırıldı. Ben tutamadım artık, güvenlik görevlilerini çağırdım, polis çağırmalarını istedim. Bıçağı bırakmasını istedim. Bıçağı yere attı, ben bu adamı dışarı attım. Kardeşim ağır yaralandı. Şu an hayati tehlikesi devam ediyor.”

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA