Emine Bulut Cinayetinde Son Dakika Haberi: Küçük Kızın İfadesi Yürekleri Dağladı

Emine Bulut’un 10 yaşındaki kızı, adliyede başka bir odada segbis ile duruşmaya katıldı ve yürek dağlayan sözler söyledi. Küçük kız başka suçtan tutuklu olan ve duruşmaya SEGBİS ile katılan dayısı Bekir Bulut’a “Dayı sen yanıma gelmeden konuşmayacağım” dedi.

Emine Bulut Cinayetinde Son Dakika Haberi: Küçük Kızın İfadesi Yürekleri Dağladı

Son dakika haberi: Emine Bulut 'un kızının yürekleri dağlayan ifadesi ortaya çıktı.

Emine Bultu cinayetinde bugün ilk duruşma görülüyor.  Emnine Bulut 'u vahşice öldüren Sanık Fedai Varan ’ın avukatı, olayın bir kadın cinayeti olduğunu söyleyerek, “Tüm kadın dernekleri ve kurumların katılma talepleri kabul edilmelidir” ifadelerini kullandı.

İKİ SAAT ÖNCE KARAKOLA GİTMİŞ AMA..

Olayın ayrıntılarının detaylı olarak incelenmesi gerektiğini söyleyen sanık avukatı “Emine Bulut öldürülmeden iki saat önce karakola sığınmıştır. Emine Bulut’u korumayanlar da suçludur. Bu olayın küçük ya da büyük suç ortakları vardır” ifadesini kullandı.

ROL ÇALMAKTIR

Bir kadın avukat ise sanık avukatının bu sözlerine tepki gösterdi ve onu , kendilerinin söyleyeceği sözleri söylediğini ve rol çaldığını söyledi.  Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, “Ama bunlar suçu hafifletmez. Planlı bir cinayet vardır” dedi.

KÜÇÜK KIZIN İFADESİ

Annesi gözleri önünde öldürülen küçük kız mahkeme salonuna Segbis ile bağlandı ve şu ifadeleri kullandı:

"Annemle o gün çarşıya gittik. Annemle Kızılkanat İş Merkezi'ne gittik, namaz kılmaya girdi mescide. O anda mesaj attı 'neredesiniz?' dedi o kişi, yanımıza geldi. Bana 'gidiyoruz' dedi, ben gitmek istemedim. Annemin boğazını sıktı. O kişi, beni alıp götürdü. Sonra annem beni aradı 'yemek yiyelim' diye. Sonra kafeye oturduk, onlar konuştu, ben yemeğimi yedim. Beni başka masaya oturttular. Biz annemle kaçtık, emniyetin oradaki takside oturduk. Sonra emniyete girdik, oradaki nüdür mü ne bilmiyorum, beni başka odaya aldılar. İşleri bitince annem yanıma geldi 'gidiyoruz' dedi ve çıktık" diye konuştu.

BENİM BABAM DEĞİL..

İşe gitmeden annesinin kendisini dolmuş durağına götürdüğünü söyleyen çocuk, "Dolmuş durağının orada beni bekliyormuş o kişi. Annemin kolunu sıktı, indirdi dolmuştan. Ben de indim. Kendi tişörtünü havaya kaldırdı, bıçağı gösterdi anneme. Annem bana 'sen bin git, ben konuşup, gelirim' dedi. 'Gitmek istemiyorum' dedim.

Dönerciye girdik sonra. Orada olanlar oldu. Daha önce taşıyordu bıçak. O gün görmedim; ama sonradan anladım. İçeride annemle tartıştı. Ben kenardayım, kapının önünde. Annemin boynuna sarılıp, boynunu kesti. Engellemeye çalıştım. Elimde poşet vardı, onu kafasına attım, tabletimi kafasına attım; ama engelleyemedim. Sonra ambulans geldi. O kişi benim babam değil" diye anlattı.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA

Kaynak: http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/1619252/Annesinin_olumune_tanik_olan_kucuk_kizin_ifadesi_yurek_dagladi.html