Emine Bulut Cinayetinde Flaş Gelişme: Fedai Baran Ceza İndirimi Peşinde

Son dakika haberi: Avukat Gülen Köse yaptığı son dakika açıklamasında Emine Bulut olayı ile ilgili hazırlanan iddianameyi değerlendirdi ve Fedai Baran 'ın ceza indirimi peşinde olduğunu söyledi.

Emine Bulut Cinayetinde Flaş Gelişme: Fedai Baran Ceza İndirimi Peşinde

Emine Bulut cinayetinde son dakika gelişmesi.

Geçtiğimiz gün eski eşi tarafından 10 yaşındaki kızının gözleri önünde Emine Bulut vahşice öldürüldü. Olay sonrası gözaltına alınan Fedai Baran tutuklandı ve cezaevine gönderildi. 

KAMU DAVASI VARMIŞ

Cani Fedai Baran ’ın daha önce eski eşine hakaret etmesi sonucu Kırıkkale 4’üncü Asliye Ceza Mahkemesi’nde kamu davasının görüldüğü, şikayetten vazgeçme nedeniyle ‘düşme’ kararına bağlandığı belirtildi. 

KENDİNİ KAYBETMİŞ

Baran ’ın söz konusu olayla ilgili verdiği ifadesinde, eşi ve eşinin ailesinin çocuğuyla görüşmesini engellediğini, olay günü konuşmak istediğini ancak Bulut’un ‘hakaret’ ettiğini, kendisini kaybederek eşini öldürdüğünü belirttiği yer aldı.

İĞRENÇ SÖZLER: K.. ÖLDÜRDÜM

Görgü tanıklarının ise Baran’ın agresif tutumla tartıştığı ve olayı gerçekleştirdikten sonra, “Bana çocuğumu göstermiyor, kahpeyi öldürdüm, herkes duysun” şeklinde bağırdığını söyledikleri bildirildi.

PAŞA PAŞA YATARIM DEMİŞ

Velayetinin annesinde olduğunun belirtildiği iddianamede cani Fedai Baran 'ın F.B.B. ile ayın ilk ve son haftası, hafta sonları ile Temmuz ayında bir araya geldiği belirtildi. Baran 'ın çocuğu ile görüştürülmediği iddiasının yalan olduğunun belirtildiği iddianamede , WhatsApp kayıtlarına göre; Bulut ’un tekrar evlenme durumundan eski eşine bahsettiği bunun üzerine Baran’ın onu onu öldürdüğüne yer verildi.

İddianamede olaydan önce, Baran’ın Bulut ’a, “Gider paşa gibi yatarım Emine, sıkıntı değil, ne olacaksa olsun” mesajı attığı kaydedildi.

CEZA İNDİRİMİ PEŞİNDE

Avukat Gülen Köse konu ile ilgili yaptığı açıklamada Baran 'ın ifadesini değerlendirdi ve onun ceza indirimi peşinde olduğunu söyledi.  Avukat Köse şu ifadeleri kullandı:

"Bulut’un katil zanlısının verdiği ifadede eski eşinin ‘uygunsuz hayat yaşadığı’na dair sözler sarf ettiğini görüyoruz. Suçlular hep kendilerini haklı görüyor. Bu örnekte olduğu gibi öğrenilmiş bahaneler sunuyorlar. Bu ifadelerle ceza indirimi almaya çalışıyorlar. Yasada olan pek çok uygulama yaşama geçirilmediği için her gün cinayetlerle karşılaşıyoruz. Ölüm göz göre göre geliyor."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA