Ekrem İmamoğlu'ndan YSK Kararı Açıklaması: Benim Zihnimde Yok Hükmündedir

Millet ittifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan'da bir ailenin evinde iftar yaptı. Ezanın okunmasının ardından iftar duasını yapan İmamoğlu, kendisini misafir eden aileye teşekkürlerini sundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan YSK Kararı Açıklaması: Benim Zihnimde Yok Hükmündedir

Millet ittifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan'da bir ailenin evinde iftar yaptı.

Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Ezanın okunmasının ardından iftar duasını yapan İmamoğlu, kendisini misafir eden aileye teşekkürlerini sundu.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, oturan insanlar, yemek yiyen insanlar, masa, iç mekan ve yiyecek

İftar sonrası evden çıkışta kendisini selamlayıp fotoğraf çektiren vatandaşlarla bir süre sohbet eden Ekrem İmamoğlu, basın mensuplarına , başlatılan bağış kampanyasıyla ilgili, "Olabilir. İnsanlar ilgi gösteriyor. Kanuna uygun bir şekilde böyle bir süreç olabilir. Böyle bir seçim süreci yoktu. Partimizin takdiri. Destek olan vatandaşlarımıza teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Yeni kampanya döneminde de aynı güzel dil, aynı çoşku ile devam edeceğini söyleyen İmamoğlu, YSK'nın kararına ilişkin, "YSK'nin kararı benim zihnimde ve gönlümde yok hükmündedir. Ben İstanbul'u İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak geziyorum. Her gün programım var. Bir yandan basın mensupları ile buluşuyorum. Bir yandan iftar sofralarına katılıyorum. Beyoğlu'nda ailelerle ve insanlarla hususi toplantılarım var, çalışıyorum" dedi.

Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, gülümseyen insanlar