Ekrem İmamoğlu Eyüp Sultan Camii'nde Dua Edip Şükür Namazı Kıldı

Seçim sonrası yoğun programına kısa bir ara veren Ekrem İmamoğlu, gizlice Eyüp Sultan Camii 'ne giderek dua etti ve şükür namazı kıldı. İmamoğlu 'nun fotoğrafı haberimizde.

Ekrem İmamoğlu Eyüp Sultan Camii'nde Dua Edip Şükür Namazı Kıldı

İmamoğlu yoğun programına ara verip gizlice Eyüp Sultan Camii 'ne gitti.

YSK tarafından açıklanan kesin olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, yoğun şekildeki programına bir ara verdi ve gizlice Eyüp Sultan Camii 'ne gideren dua etti ve şükür namazı kıldı.

İşte İmamoğlu'nun o fotoğrafı;

ELEŞTİRİLERE CEVAP

Cumhur ittifakının adayı Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu 'nun Anıtkabir Defterine yazdığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ifadesini eleştirmişti. İmamoğlu bu eleştirilere şu şekilde cevap verdi:

"Tek konu Ata'mın manevi huzurunda deftere yazmış olduğum 'İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı' yazım. Bu biraz sıkıntı yarattı. Ben YSK'nın gösterdiği sayılar üzerinden kendi tutanaklarımız üzerinden elde ettiğim bir hakkın devamıdır. Bu süreç uzamasın istiyoruz. Hukuka ve anayasaya inanıyoruz. 1 oyla bile seçimin kazanmanın önemini biliyoruz. Bizim 20 bin oy farkını küçümserken 3 bin oyla kazandığınızı açıklıyorsunuz. Sayın Bahçeli'nin '1 oyla bile kazanırsınız' sözlerini hatırlatırım. YSK'nın sürecin uzamamasıyla ilgili yoğun çalıştığını biliyoruz. Ama lütfen süreci toparlayınız artık. Süreç bellidir, ortadadır. İtirazlar sürerken, 30 bin oy farkla Ankara'daki adayın başkanlığının kesinleştiği gibi pat diye açıklayın demiyoruz."

Kamubulteni.com  | Ankara