Edirne'de Kazan Dairesi Patladı: 1'i Ağır 3 Yaralı

Edirne'de bir kazan dairesinde henüz bilinmeyen bir sebeple meydana gelen patlama neticesinde 1'i ağır 3 kişinin yaralandığı bildiriliyor.

Edirne'de Kazan Dairesi Patladı: 1'i Ağır 3 Yaralı

Patlamanın şiddetiyle yüzlerce kiloluk demir kömürlük kapakları havaya fırlarken, faciaya şahit olan vatandaşlar büyük panik yaşadı.  Olay sabah saat 10.30 sularında, Edirne'nin Fatih Mahallesi'ndeki Binevler bölgesinde yaşandı. Sitelerin merkezi ısıtma sisteminin bulunduğu kazan dairesi henüz bilinmeyen bir nedenle patladı.

Şiddetli patlamanın ardından kömür sevkiyatının yapıldığı yüzlerce kiloluk demir kapaklar havaya fırlayarak iş yerlerinin bulunduğu çatıya çarptı. Patlama sırasında kazan dairesinde bulunan 3 kişiden Muharrem Şahin isimli vatandaş ağır yaralanırken, diğer 2 kişi hafif şekilde yaralandı. Olay yerine patlama sonrasında çok sayıda sağlık , polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, bölgeye sevk edilen itfaiye ve doğalgaz ekipleri kazan dairesindeki tedbirleri aldı.

Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar daha sonra Edirne Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.