DSİ 2018 Personel Alımı Bekleniyor

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 'nden 2018 yılı kamu personeli alım ilanı bekleniyor. En az 500 personel alımı yapması beklenen DSİ 'nin ilanı bir an önce yayımlaması gerekiyor.

DSİ 2018 Personel Alımı Bekleniyor

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, en az lise mezunu adaylar arasından personel alımı yapacak.

2018 yılında bilişim personeli ile bazı işçi kadrolarına alım dışında henüz başka alım yapmamış olan DSİ 'den kamu personeli alımı bekleniyor.

Geçtiğimiz yıl Eylül ayının 15 'inde yayımlanmıştı. Geçtiğimiz yıl 518 kamu personeli alımı için ilana çıkan ve seçim aşamalarını tamamlayan Devlet Su İşleri, bu yıl personel alımı için henüz bir ilan yayımlamadı.

DSİ kamu personeli alımını bekleyen adaylar, bize yolladıkları mesajında ilanın ne zaman yayımlanacağı sorusunu soruyor ve ilanın yayımlanması için DSİ 'ye çağrıda bulunmamızı istiyor. DSİ kamu personeli alımını bekleyen adaylar ıkamubulteni mobil uygulamasını indiriyor. Biz de adayların seslerini duyurma adına bu haberimizi kaleme aldık. 

995 KADRO İHDASI YAPILDI

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı geçtiğimiz aylarda TBMM'de görüşüldü ve Meclisten geçtikten sonra Cumhurbaşkanlığı tarafından onaylanarak Resmi Gazete 'de yayımlandı.

Resmi Gazete 'de yayımlanmasının ardından yeni personel alımı için sabırsız bekleyiş başladı. Eylül ayında ilan yayımlaması bekleyen DSİ henüz ilan yayımlamadı. İlan bir an önce yayımlanmalı ve adaylar daha fazla bekletilmemelidir. 

İhdas edilen kadrolar şu şekilde;

Siz de beklenen ilan hakkında talep ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

İLAN YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER